Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Peloponnes med all inclusive for kun 4.499,-


1 uge i Peloponnes med all inclusive for kun 4.499,- per person inkl. fly og flot hotel direkte på stranden!

I Peloponnes på det græske fastland får man en autentisk græsk rejseoplevelse og muligheden for at opleve det historiske, kulturrige og naturskønne Grækenland. I Peloponnes finder man både smukke strande og dejlige strandpromenader, hyggelig shopping og fortræffelige restaurantmuligheder og små indbydende tavernaer!

 

Se det gode tilbud her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Der er mange rejser til Grækenland at vælge mellem. Se hele udvalget igennem her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 1. – 8. jul 2024 (7 nætter)
Pris4.499,-

 

København: 1. – 8. jul 2024 (7 nætter)
Pris4.699,-


Hotel

 

Direkte på den skønne og hyggelige strandstrand i Tolo ligger hotel Aris. Hotellet er drevet af familien Bikakis, der sætter en ære i at drive hotellet med stor gæstfrihed og god service. Med beliggenheden direkte til den fantastiske strand, har du en vidunderlig udsigt fra den store udendørs terrasse, der er en del af hotellets restaurant- og barområde. Det er meget svært ikke at nyde livet, når du sidder på terrassen og kigger ud over den smukke bugt og livet på stranden. Det understreges af hotellets status som et Bravo Lokal-hotel, der netop er en garanti for særlig god service tæt på det lokale liv.

Udover at Tolo er en ualmindelig hyggelig, lille ferieby, har du fra Hotel Aris også nemt til andre dejlige oplevelser. Blot 15 minutters kørsel med taxa fra Tolo, ligger Nafplio – en enormt hyggelig by, der var Grækenlands hovedstad før Athen. Du er også tæt på store historiske steder som Epidaurus og Oltidsbyen Tiryns ved Mykene. I Tolo er der også masser af muligheder for at prøve kræfter med al slags vandsport.

I løbet af dagen kan du slappe af på solstolene på hotellets strand, som er gratis for hotellets gæster, og du forsyner dig med drikkevarer fra baren ved terrassen. Der bliver arrangeret underholdning på hotellet terrasse flere aftner om ugen. Hotellet har en rooftop med solsenge og havudsigt, som alle gæster kan benytte gratis.

Sådan bor du
På Hotel Aris bor du i dobbeltværelser, som er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Hvis der skal være tre på værelset indsættes en ekstra seng eller sovesofa. På værelserne er der gratis WiFi, køleskab, TV, safebox, aircondition og badeværelse med bruseniche. Vælg mellem følgende værelser.

Dobbeltværelser med balkon/terrasse med plads til maks. tre personer. Her er der bord og stole på balkon/terrasse, og du har udsigt til vejen og indgangen af hotellet.

Dobbeltværelser med balkon/terrasse og havudsigt med plads til maks. tre personer. Her er der bord og stole på balkon/terrasse, og du har direkte havudsigt.

Pension
Dit ophold er med All Inclusive.

I hotellets restaurant serveres alle tre hovedmåltider. Her ligger de vægt på god, autentisk mad inspireret af lokale traditioner fra området og familien. Udvalget til frokost og aften er derfor hovedsageligt græske retter og specialiteter. Der er fri bar med øl, vand, vin og lokale drikkevarer fra kl. 10.00 til kl. 22.00. Hotellet har ingen snackbar, men der serveres kaffe og kage om eftermiddagen foruden de tre hovedmåltider.

Mere om Aris Hotel
Der er gratis WiFi på hele hotellet – inklusive værelserne.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Peloponnes:

 

FRA Billund: 1. – 8. jul 2024

 

FRA København: 1. – 8. jul 2024

TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365