Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Gotland for kun 2.071,-


5 dage på Gotland for kun 2.071,- pr. person inkl. fly og godt hotel!

Gotland er en perle i Østersøen og en populær destination for turister, der søger både historie, natur og afslapning. Øen tilbyder en unik blanding af middelalderlige byer, smukke strande, og et naturskønt landskab.
Visby er Gotlands største by og på UNESCO-verdensarvsliste. Byen er omgivet af velbevarede bymure og brolagte gader, der oser af historie. Her finder du også mange hyggelige restauranter og caféer, hvor du kan nyde lokale specialiteter.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 2. – 6. aug 2024
HOTEL913,-
FLY1.158,-
I ALT2.071,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.826,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 917,- pr person.

Hotel

Gula Honan Guest House ligger300 m fra naturreservatet Ålarve og 10 km fra landsbyen Hemse. Hotellet tilbyder værelser og hytter med eget badeværelse, opholdsområde og lille køkken med spiseplads.

Der ligger en fiskerihavn og en lille strand 300 m fra Guest House Gula Hönan. Middelalderbyen Visby ligger 60 km derfra.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 2. – 6. aug 2024


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det kan være en god ide at blive vaccineret når turen går til udlandet. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365