Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sarandë for kun 2.556,-


1 uge i Sarandë for kun 2.556,- per person inkl. fly og populært 3-stjernet hotel med morgenmad og skøn beliggenhed med havudsigt!

En ferie i Sarandë i Albanien byder på god mad, spændende historie, smuk natur og skønne strande! Byen strækker sig langs med en bugt og ligger en kort bådtur fra Korfu. På trods af byens størrelse har den alligevel meget at byde på: gode strande, en indbydende strandpromenade og spændende restauranter!

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra_BillundFra København

Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo viser den samlede pris for alle rejsende og der er mange rejser at vælge mellem. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 26. aug – 2. sep 24 (7 nætter)
Pris2.556,-

 

København: 26. aug – 2. sep 24 (7 nætter)
Pris3.556,-

 


Hotel

Hotel Kaonia er beliggende direkte ved havet i Saranda, kun et kort kast fra byens centrum. Gæster kan glæde sig til aftenture langs den livlige strandpromenade, hvor de kan udforske lokale barer og restauranter. Tæt på hotellet findes en smal strand, og kun 400 meter væk ligger en større strand med faciliteter som solstole og parasoller. Hotellet byder på en morgenmadsrestaurant og bar med både ude- og indendørs siddepladser. Sikker opbevaring tilbydes gratis i receptionen, hvor der dog bemærkes, at natpersonale ikke taler engelsk.

Hotellets placering et stenkast fra Sarandas centrum giver nem adgang til et væld af spisesteder, butikker og natteliv, selvom støjen fra nærliggende barer kan være generende. Ca. 600 meter fra hotellet finder man færgelejet, hvorfra der er mulighed for dagsudflugter til Grækenland. Ved ankomst og afrejse holder bussen cirka 30 meter fra hotellet, og gæsterne skal selv håndtere bagagen. Desuden er der en trafikeret vej, som skal krydses for at nå den nærmeste strand.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Sarandë:

 

FRA Billund: 26. aug – 2. sep 2024

 

FRA København: 26. aug – 2. sep 2024

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Sarandë. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365