Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Kappadokien for kun 2.697,-


5 dage i Kappadokien for kun 2.697,- pr. person inkl. fly og flot hotel med morgenmad!

Kappadokien er en af Tyrkiets største attraktioner og er verdensberømt for sine mystiske stenformationer, grotter og luftballoner.
Kappadokien er så unikt, at det er svært at sammenligne  med andre områder i verden. Den spektakulære natur er formet af vulkanudbrud for millioner af år siden. Her finder du dybe underjordiske byer og utrolig smukke dale.
Som noget helt unikt for Kappadokien kan du i de tidlige morgentimer flyve med varmluftsballon og opleve det mageløse landskab fra oven. En eventyrlig oplevelse, du ikke må snyde dig selv for!

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Hotellet har flere forskellige værelsestyper. Vi har taget udgangspunkt i et med jacuzzi. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 13. – 17. sep 2024
HOTEL917,-
FLY1.780,-
I ALT2.697,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.833,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 917,- pr person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt  i Cappadocia Old Houses, der ligger i det historiske kvarter i Ürgüp. Hotellet har hyggelige værelser og får flotte anmeldelser af de tidligere gæster.

Prisen er inkl. morgenmad.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 13. – 17. sep 2024FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det kan være en god ide at blive vaccineret når turen går til udlandet. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365