Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Benniksgaard Hotel for kun 540,-


Ophold på idylliske 4-stjernede Benniksgaard Hotel for kun 540,- per person inkl. morgenmad!

Benniksgaard Hotel ligger midt i den bakkede sønderjyske natur med fabelagtig udsigt over Flensborg Fjord og omgivet af landlig idyl.
Benniksgaard stammer helt tilbage fra 1393, og er i dag indrettet som et moderne luksushotel. Det idylliske stuehus er fredet og flere af de de unikke hotelværelser har royale navne og havudsigt. Alle bygninger og værelser har gennemgået en meget smagfuld renovering i en rustik stil med fritlagte bjælker, og lyse indbydende farver.
Hotellet ligger kun 10 min. fra grænsen til Tyskland og 5 km fra Slotsbyen Gråsten. I nærheden finder du også Gendarmstien, der med sin smukke natur er perfekt til både korte og længere vandreture. Dybbøl Mølle og Sønderborg Slot ligger heller ikke langt fra Benniksgaard og fortæller begge dramatiske historier fra det sønderjyske grænseland.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.080,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 540,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365