Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Lund for kun 812,-


Forlænget weekend i Lund for kun 812,- per person inkl. 4-stjernet hotel med morgenmad!

Mindre end en times kørsel fra København ligger den fine gamle domkirkeby Lund, der tidligere var en af de vigtigste byer i det danske rige. Lunds Domkirke blev indviet i år 1145 og betragtes i dag som en af Sveriges mest kendte seværdigheder. Den storslåede kirke er det bedste eksempel på romersk arkitekturstil i Norden med smukke glasmosaikker og en enestående prædikestol fra sidst i 1500-tallet
I Lunds små hyggelige brostensbelagte gader finder du masser af cafeer, butikker og museer. Rundt om Lund ligger Skånes smukke grønne landskab, der er oplagt til vandreture.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.624,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 812,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Best Western Plus Park City Lund er et moderne designhotel, der ligger i gåafstand fra det centrale Lund. Det tilbyder moderne værelser med te- og kaffefaciliteter, fladskærms-tv og gratis WiFi. Ideon Science Park ligger 5 minutters kørsel derfra.

Alle de lyst indrettede værelser på Best Western Plus Park City Lund har eget badeværelse med bruser. Hvert værelse er udstyret med aircondition, et opholdsområde og en værdiboks.

Alle gæster på Best Western Plus Park City Lund tilbydes gratis adgang til saunaen og fitnesscentret og gæsterne kan slappe af på terrassen. Cykler kan lejes på stedet.

Internationale retter baseret på lokale råvarer serveres på stedets restaurant. Måltider kan nydes på terrassen i godt vejr.

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Indtryk fra Lund

 

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365