Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Paros for kun 3.590,-


1 uge på Paros for kun 3.590,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed tæt på stranden!

Paros er en græsk ø beliggende i Det Ægæiske Hav og tilhører øgruppen Kykladerne, der består af flere øer. Øen er kendt for sine maleriske landsbyer, krystalklare strande og historiske steder. Hovedbyen på øen er Parikia, som også fungerer som hovedhavn. Andre betydningsfulde byer inkluderer Naoussa, en charmerende fiskerlandsby, og Lefkes, en traditionel bjerglandsby.

Paros har en rig historie, der strækker sig tilbage til antikken. Der er flere historiske seværdigheder på øen, herunder det antikke tempel Apollo, en ikonisk symbol for Paros, og det venetianske slot, som dominerer Parikias havn.

 

SE det gode tilbud HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. – 31. aug 24 (7 nætter)
v/2 personer3.590,-


Hotel

På det populære Captain Nicolas Hotel i Naoussa bor du i charmerende omgivelser kun få skridt fra stranden. Hotellets lejligheder er veludstyrede med enten et eller to værelser, og der er en afslappende solterrasse på hotellets område.

Captain Nicolas er et indbydende hotel beliggende i fredelige omgivelser, kun adskilt fra havet af en smal landsbyvej. Der er ingen pool, men en solterrasse med liggestole og parasoller, og som nævnt – kun få skridt til det glitrende Middelhav.

Gratis wifi er tilgængeligt i fællesområderne, og der er mulighed for deponering i receptionen. For at nå stranden skal en lille vej krydses, men der er ingen trafik.

 

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Paros:

FRA københavn: 24. – 31. aug 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Paros: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365