Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sunny Beach for kun 2.049,-


1 uges sommerferie i Sunny Beach for kun 2.049,- per person inkl. fly og 3,5-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Sunny Beach er et af Bulgariens populæreste rejsemål og her finder man bl.a. en 7 km lang sandstrand. Snyd ikke dig selv for også at besøge nærliggende Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv.

 

SE det gode tilbud her
Fra KøbenhavnFra_Billund
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Corendon har mange rejser at vælge imellem. Se hele udbuddet igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 27. jun – 4. jul 24 (7 nætter)
v/2 personer2.049,-

 

billund: 25. jun – 2. jul 24 (7 nætter)
v/2 personer2.049,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Admiral Plaza, der er et moderne lejlighedskompleks, som ligger tæt ved den lækre brede sandstrand i Sunny Beach, hvor du finder et væld af vandsportsaktiviteter. Efter blot få minutters gang er du i Sunny Beachs livlige centrum, hvor du finder mange gode forretninger, barer og spisesteder.

Lejlighederne er enkle, men pæne, og her findes lejligheder der kan rumme familier og vennegrupper på op til 6 personer. Omkring det hyggelige poolområde er der plads til at nyde solen, og nyde en kold forfriskning i poolbaren. Admiral Plaza anbefales til særligt til unge, familier og par, som gerne vil bo tæt på strand og centrum, og som sætter prisvenlighed over komfort.

Se mere her: 
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Corendon har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Sunny Beach:

 

FRA København: 27. jun – 4. jul 24

 

 

FRA billund: 25. jun – 2. jul 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sunny Beach: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365