Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Halkidiki for kun 2.771,-


1 uge i Halkidiki for kun 2.771,- per person inkl. fly og 5-stjernet hotel med morgenmad, pool, skøn beliggenhed og superior værelse med havudsigt!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 15. – 22. sep 2024 (7 NÆTTER)
HOTEL1.897,-
FLY874,-
I ALT2.771,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.793,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.897,- per person.

 


Hotel

Greek Pride Rahoni Cronwell Park er et hotel kun for voksne, som ligger på bakken i Nea Skioni i Chalkidiki, i gåafstand fra stranden. Der tilbydes tagrestaurant med udsigt over Det Ægæiske Hav samt swimmingpool med solterrasse.
Værelserne har kingsize-senge og moderne badeværelse. Samtlige værelser har gratis trådløs internetadgang, individuel aircondition og varme, tv med kabel- og satellitkanaler samt værdiboks. Der er egen balkon med udsigt over havet eller skoven.
Hotellets udendørs bar Panorama på tagterrassen serverer drinks og det udendørs fitnesscenter er ideelt til træning i skyggen af fyrretræer.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Thessaloniki:

 

FRA KØBENHAVN: 15. – 22. sep 2024


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365