Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kalymnos for kun 2.364,-


1 uge på Kalymnos for kun 2.364,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool, morgenmad og beliggenhed tæt på stranden!

Kalymnos er et vidunderligt rejsemål, der ligger et lille stykke nord for Kos. Øen er kendt for sine vidunderlige strande, natur-vaskesvampe og små, stemningsfulde byer, hvor livet foregår i et roligt og afslappet græsk tempo.
Hovedbyen Pothia er bygget som et amfiteater omkring den charmerende havn og med hvidkalkede huse, der klatrer op ad bjergskråningerne. Den brede havnepromenade er omgivet af taverner og caféer og hyggelige små butikker.

 

SE det gode tilbud HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 30. aug – 6.. sep 24 (7 nætter)
v/2 personer2.364,-


Hotel

Hotel Philoxenia, placeret lidt uden for Massouri, byder på en høj hyggefaktor. Her kan du tilbringe en skøn ferie med både havet og bjergene som dine nærmeste naboer. Hotellet tilbyder mulighed for forfriskende svømmeture i både poolen og havet, som er en kort gåtur derfra. For klatreentusiaster ligger nogle af Kalymnos’ fremragende klatrestier inden for rækkevidde.

Philoxenia er et indbydende hotel, smukt placeret mellem havet på den ene side og bjergene på den anden. Der er kun en kort afstand til nærmeste badested, og den større Massouri Beach er kun omkring 600 meter væk. Hotellet har et flot poolområde med poolbar og en lille restaurant, hvor der også findes solstole og parasoller. Fra hotellet kan du nyde en betagende udsigt over øen Telendos og havet.

Mod et gebyr tilbydes der deponeringsmuligheder i receptionen. Der er gratis wifi i lobbyen. Hotellet er beliggende i et område med begrænset trafik, hvor du også finder nogle af Kalymnos’ bedste klatrestier.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Kalymnos:

FRA københavn: 30. aug – 6.. sep 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Kalymnos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365