Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Paxos for kun 3.582,-


1 uge på Paxos for kun 3.582,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og morgenmad!

Paxos er den mindste af De Ioniske Øer ud for Grækenlands vestkyst og er det ideelle rejsemål for dig, der søger en anderledes ferieoplevelse end de mere traditionelle turiststeder.
På Paxos finder du ro og fred  og her lever man efter dagens rytme. Øen byder på adskillige lange strande med skyggefulde træer langs kysten. Øens hovedby, Gaios, ligger smukt ved vandet på øens østlige side og er kendetegnet ved sine smalle gader og pastelfarvede huse. Her finder du et udvalg af taverner, restauranter og caféer.

SE det gode tilbud til paxos HER:
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 31. aug – 7. sep 24 (7 nætter)
Pris3.582,-


Hotel

Hotel Bastas er et traditionelt familieejet hotel på Paxos, kendt for sin indbydende atmosfære. Poolområdet, som ligger lidt over hotellet, byder på en herlig udsigt over Paxos. Dette hyggelige område er hotellets hjerte og tilbyder en smuk panoramaudsigt over øen. Her finder du solstole og parasoller, perfekt til afslapning.

Hotellet tilbyder morgenmadsservice, en bar og en poolbar. Der er gratis wifi i lobbyen, og hotellet kan hjælpe med både bil- og bådudlejning, så du kan udforske Paxos både til lands og til vands. Hvis du lejer en bil, er der gratis parkering til rådighed på hotellet.

 

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Hos Apollo har vi fundet gode tilbud fra København til Paxos:

FRA københavn: 31. aug – 7. sep 24

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Paxos. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365