Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Paleros for kun 2.641,-


1 uge i Paleros for kun 2.641,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool!

Paleros er en autentisk lille græsk perle, der ligger direkte ud til Det Ioniske Hav på det græske fastland. Her er atmosfæren stille og rolig for Paleros er endnu ikke så turistet.  Langs havnepromenaden, finder du adskillige caféer og tavernaer med et skønt traditionel græsk og internationalt køkken. Omkring Paleros finder du mange flotte strande med smuk azurblå farve. Strandene er ideelle for både børn og voksne og omkring en halv time fra Paleros ved byen Lefkas, finder du et fantastisk laguneområde med smukke sandstrande.

SE det gode tilbud HER:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 26. aug – 2. sep 2024 (7 nætter)
Pris2.641,-

 

København: 26. aug – 2. sep 2024 (7 nætter)
Pris3.654,-

 

Aalborg: 5. – 12. aug 2024 (7 nætter)
Pris3.768,-

 


Hotel

Filoxenia ligger en kort gåtur fra både Paleros Havn og Paleros Strand. Dette hotel tilbyder et skønt poolområde, perfekt til afslapning efter morgenmaden eller under hele dagen. Poolområdet inkluderer en stor pool med en børnevenlig, lavvandet sektion samt solsenge og parasoller.

På Filoxenia finder du også en kombineret restaurant og bar, hvor du kan nyde morgenmad, lette anretninger og drikkevarer i løbet af dagen, samt en velsmagende middag om aftenen. Ønsker du at opleve det lokale køkken, er der mulighed for en aftengåtur til Paleros Havn, som byder på taverner med lokale retter og diverse småbutikker.

Hotellet tilbyder gratis wifi overalt og har en reception, der er åben fra tidlig morgen til sen aften. Filoxenia, som blev bygget i 2001 og udvidet i 2007, renoverer sine værelser let indtil sommeren 2024. Der er omkring 500 meter til en grovkornet sandstrand i Paleros.

 

SE mere HER:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

Hos Apollo har vi fundet gode tilbud fra Aalborg, Billund og København til Paleros:

 

FRA billund: 26. aug – 2. sep 2024

 

FRA København: 26. aug – 2. sep 2024

 

FRA Aalborg: 5. – 12. aug 2024

 

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Paleros. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365