Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Lefkas for kun 1.890,-


1 uge på Lefkas for kun 1.890,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og flot udsigt!

Hvis du vil besøge nogle af Europas fineste strande skal du tage turen til Lefkas, der ligger syd for Korfu i Det Ioniske Hav på Grækenlands vestkyst. Lefkas er en naturskøn ø, med små charmerende græske byer, hvor du finder fantastiske gourmetrestauranter og gode shoppingmuligheder.

 

SE det gode tilbud her
Fra_AalborgFra_BillundKøbenhavn
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Aalborg: 24. jun – 1. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer1.890,-

 

 

Billund: 24. jun – 1. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.123,-

 

 

København: 24. jun – 1. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.446,-


Hotel

Scorpios er et hyggeligt lejlighedshotel, hvor personalet byder dig velkommen med åbne arme. Hotellet, bygget i flere etager, tilbyder en fantastisk udsigt over byen Perigiali og skærgården ved Lefkas. Nyd en drink i poolbaren, mens du slapper af.

Hotellet ligger med en betagende udsigt over Perigiali og skærgården ved Lefkas. Det er opført i flere etager og har en pool, der er 3 meter dyb, en poolbar samt solstole og parasoller. Restauranten tilbyder servering på terrassen.

Du kan benytte gratis wifi ved poolen og i barområdet. Værdigenstande kan opbevares i receptionen mod betaling. Receptionen er åben fra kl. 08.00 til 24.00.

Ved ankomst og afrejse stopper bussen cirka 60 meter fra hotellet, og bagagen transporteres for dig. Der er en stejl bakke op til hotellet, og der er store niveauforskelle og mange trapper på hotelområdet. Hotellet har ingen elevator og er derfor ikke egnet for gangbesværede. Afstanden til Nidri er 1,7 km, til havnepromenaden 2,2 km, og Lefkas by ligger cirka 14 km væk.

 

SE det gode tilbud her
Fra_AalborgFra_BillundKøbenhavn

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København, Billund & Aalborg til Lefkas:

 

FRA aalborg: 24. jun – 1. jul 2024

 

FRA Billund: 24. jun – 1. jul 2024

 

FRA København: 24. jun – 1. jul 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Lefkas: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365