Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 3.999,-


1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 3.999,- inkl. fly og flot resort med flere pools, vandrutsjebaner og beliggenhed lige ved stranden!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

Se det gode tilbud her:
Fra_BillundKøbenhavn 
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der dagligt finder rigtig gode tilbud! Læs mere her

Vi vil sætte meget pris på, hvis du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot. På forhånd tak.


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 12. – 19. dec 24 (7 nætter)
Pris3.999,-

 

københavn: 12. – 19. dec 2024 (7 nætter)
Pris3.999,-


Hotel

Familievenligt All Inclusive-resort med vandrutsjebaner lige ved stranden

ZYA Regina Resort & Aqua Park har en fantastisk beliggenhed i en betagende parklignende have direkte på stranden. På resortet finder du to swimmingpools, hvor der ved den ene er flere sjove vandrutsjebaner. For enden af resortet ligger en privat sandstrand, som du kan benytte i løbet af opholdet. Så kan du virkelig nyde Det Røde Hav.

Resortet har masser af gode faciliteter og aktiviteter, som kan underholde i løbet af ferien. Vil du holde træningen ved lige, kan du tage i hotellets fitness, børnene kan blive underholdt på legepladsen, i børneklubben i løbet af dagen og til mini-disko om aftenen, mens der også er aftenunderholdning til de ældre. Derudover er der også andre lækre faciliteter mod gebyr. Det tæller padeltennisbane, vandsportscenter, spacenter og dykkercenter.

På ZYA Regina Resort & Aqua Park er der tre restauranter. El Zahra er hovedrestauranten, som serverer morgen- middags- og aftensmad fra buffet. Der er også en italiensk a la carte-restaurant (mod gebyr), ligesom der om eftermiddagen er åben i en BBQ restaurant, som ligger ved poolen. Til at slukke tørsten er der tre barer – en poolbar, en strandbar og en lobbybar.

Sådan bor du
Alle værelser på ZYA Regina Resort & Aqua Park er udstyret med aircondition, TV, minikøleskab, safebox og badeværelse med hårtørrer. Bemærk at værelserne er af ældre dato og kan forekomme lidt slidte. Vælg mellem disse værelsestyper.

Se mere her:
Fra_BilundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Hurghada:

FRA Billund 12. – 19. dec 24

 

FRA københavn: 12. – 19. dec 2024

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hurghada. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Rejs365 er ikke et rejseselskab, og du kan derfor ikke købe rejseydelser direkte fra Rejs365. I stedet er Rejs365 en uafhængig blog, hvor du gratis kan finde rejseforslag og inspiration. Rejs365 er en kommerciel side, der modtager kompensation fra tredjeparter, uden at dette påvirker prisen for dig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365