Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kos for kun 1.836,-


1 uge på Kos for kun 1.836,- per person inkl. fly og godt hotel med pool!

Kos er en lille og hyggelig ø, der er som skabt til slappe af på de mange fine sandstrande. Den charmerende græske ø er også perfekt til cykelture langs stranden og gåture i de smalle stræder med masser af blomster og hyggelige caféer.

SE det gode tilbud HER:
Fra_BillundFra København
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende!


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 23. – 30. jun 24 (7 nætter)
Pris1.836,-

 

København: 14. – 21. jun 24 (7 nætter)
Pris2.259,-


Hotel – Billund

Lejligheder Yiannis er et hyggeligt lejlighedskompleks med en fredelig beliggenhed i bydelen Psalidi, cirka et kvarters gang fra de mange ferieoplevelser i centrum af Kos by. Stranden finder du et par minutters gang fra lejlighederne. Her er en dejlig atmosfære, hvilket ikke mindst skyldes lejlighedskompleksets venlige ejere. Lejlighederne ligger spredt ud over en velholdt have, hvor du har mulighed for at slappe af og nyde solen.  Til lejlighederne hører desuden et poolområde med solsenge og en snackbar, som sikrer, at du ikke løber tør for forfriskninger i løbet af dagen. Når sulten melder sig ved aftentid, findes der flere gode restauranter i området, og du kan naturligvis også vælge at gå ind til Kos by, hvor der findes et stort udvalg af græske og internationale restauranter. Lejligheder Yiannis anbefaler til alle, som vil bo nær stranden og i en overkommelig afstand til Kos by.

Se mere her:

 


Hotel – København

Erato i Kos by tilbyder sin egen pool og ligger inden for gåafstand til stranden. For dem, der ønsker at udforske det smukke Kos, anbefales det at leje en cykel, skønt der også er et busstoppested tæt på. Dette lejlighedshotel er ideelt for dem, der søger en komfortabel lejlighed at vende hjem til efter en dag under solen.

Lejlighedshotellet Erato er centralt beliggende i Kos by, tæt på stranden. Hotellet byder på en pool med en børnesektion samt solstole og parasoller. Deres pool-/snackbar, Lucas, tilbyder lette snacks og diverse drikkevarer.

Gratis wifi er tilgængeligt i fællesområderne, og receptionen er åben fra tidlig morgen til sen aften (ca. 8.00-24.00). Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Hotellet omfatter to bygninger, en fra 1987 og en nyere fra 2000.

For de gæster, der foretrækker at lave mad selv, er der et supermarked i nærheden. Den lokale bus holder kun 100 meter fra Erato, hvilket gør det nemt at tage på daglige udflugter og udforske området.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På henholdsvis Sunweb og Apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Kos.

 

FRA Billund: 23. – 30. jun 2024

 

FRA københavn: 14. – 21. jun 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kos. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb og Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flerevoksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske, men håndbagage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365