Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Karpathos for kun 1.498,-


1 uge på Karpathos for kun 1.498,- per person inkl. fly og hyggeligt lejlighedshotel med gåafstand til standen!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

SE de gode tilbud til Karpathos HER:
Fra_BillundFra København
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo angiver den samlede pris for alle rejsende! – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Spar 20% på Mobilabonnement hos Eesy!

Har du brug for et mobilabonnement, der inkluderer data i EU?

Så har vi et fantastisk tilbud til dig! Med vores rabatkode REJS365 kan du spare 20% hos eesy. For eksempel kan du få et abonnement med fri tale, 30 GB data og 20 GB EU data for kun 87,- kr. pr. måned.

SE mere HER:


Prisoversigt

Billund: 23. – 30. jun 24 (7 nætter)
Pris1.498,-

 

København: 4. – 11. jul 24 (7 nætter)
Pris2.598,-

 


Hotel

Blue Swan er et meget enkelt og bekvemt lejlighedshotel, der ligger lige uden for den charmerende by Lefkos. Lejlighederne er udstyret med minikøkkener, og morgenmad kan tilkøbes. Hotellets ejere driver også en nærliggende taverna, hvor der serveres traditionelle retter fra Karpathos samt lækre fiskeretter.

Blue Swan er et populært familieejet lejlighedshotel, beliggende cirka 1 km fra den hyggelige by Lefkos. Ejerne driver også en taverna lige ved hotellet, hvor du kan nyde frisk fisk og traditionelle retter fra Karpathos. Der er gratis wifi i fællesområderne, men hotellet har ingen reception. Ejerne kan træffes på tavernen ved siden af.

Der er gåafstand til en sten- og grusstrand med et begrænset antal solstole og parasoller, som kan lejes. Nogle dage om ugen er der en lokalbus til øens hovedstad, Pigadia (også kendt som Karpathos by). Området er naturskønt med lokaltrafik.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Karpathos:

 

FRA Billund: 23. – 30. jun 24

 

FRA københavn: 4. – 11. jul 24


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Karpathos. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365