Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sivota for kun 1.681,-


1 uge i Sivota for kun 1.681,- per person inkl. fly og flot hotel med morgenmad, pool og god beliggenhed!

Sivota er et af de smukkeste steder i Grækenland. Området kaldes ofte ‘det græske Caribien’ for her finder du mange små ubeboede øer, der byder på nogle af de absolut bedste strande i Europa med blødt fint sand og krystalklart vand.

Omkring Sivota finder du et smukt bjergrigt landskab med grønne oliventræer og i byens smalle stræder finder du mange hyggelige caféer, restauranter, små butikker. Ved Sivotas havn kan du på  tavernaerne nyde en kold Mythos til lyden af bølgerne og synet af de vuggende yachter.

 

SE det gode tilbud her
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 17. – 24. jun 2024 (7 nætter)
v/2 personer1.681,-

 

Billund: 17. – 24. jun 2024 (7 nætter)
v/2 personer1.768,-

 

Aalborg: 24. jun – 1. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.310,-


Hotel

Hotel Albatros finder du i fredfyldte omgivelser, omgivet af olivenlunde på kanten af Sivota. Dette er det ideelle sted til at nyde roen ved poolen eller besøge en af de nærliggende små strande for en dukkert. Når aftenen falder på, er et besøg til Sivotas havn, med dens udvalg af restauranter og barer samt den betagende solnedgang, varmt anbefalet.

Beliggende i et stille område lidt væk fra Sivota centrum, tilbyder hotel Albatros et charmerende poolområde, der også omfatter et børnebassin. Hotellet er udstyret med en pool-/snackbar samt liggestole og parasoller for optimal afslapning. For dem, der foretrækker stranden, er Zavia Beach, med sin blanding af rullesten og småsten, kun 600 meter væk, mens Mega Ammos stranden, en større strand, findes 1,4 kilometer fra hotellet. På begge strande har du mulighed for at leje liggestole og parasoller.

Morgenmad og enkle retter serveres dagligt i pool-/snackbarområdet. Hotellets fællesområder tilbyder gratis wifi, og for gæster, der vælger at leje en bil, er parkering på hotellet gratis.

 

SE det gode tilbud her
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København, Billund & Aalborg til Sivota:

FRA København: 17. – 24. jun 2024

 

FRA Billund: 17. – 24. jun 2024

 

FRA aalborg: 17. – 24. jun 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sivota: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365