Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Tampere for kun 2.219,-


4 dages forlænget weekend i Tampere for kun 2.219,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med central beliggenhed og morgenmad!

Tampere ligger i det sydlige Finland smukt mellem de to store søer Näsijärvi og Pyhäjärvi. Byen er netop kendt for sine smukke søer og naturskønne naturskønne vandrestier omkring søerne og i de nærliggende nationalparker.
I Tampere er det også oplagt at nyde en ægte finsk saunaoplevelse. Saunaen spiller en betydelig rolle i finsk kultur og er en del af hverdagen for størstedelen af finnerne. I saunaen renser folk både deres krop og sind, og det frembringer en indre ro og velvære.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 25. – 28. jul 2024 (3 nætter)
HOTEL1.484,-
FLY735,-
I ALT2.219,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.967,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.262,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flotte 4-stjernede Courtyard Tampere City, der har fitnesscenter, fælles opholdsstue, terrasse og restaurant. Hotellet har flotte værelser og ligger centralt i Tampere.

Prisen er inkl. morgenmad.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter til Tampere:

FRA Billund: 25. – 28. jul 2024

 

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport.

Lej evt en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365