Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Gran Canaria for kun 1.998,-


1 uge på Gran Canaria for kun 1.998,- per person inkl. fly og godt 4-stjernet hotel med pool og god beliggenhed lige ved stranden!

Gran Canaria er den 3. største af de kanariske øer og er kendt for sit behagelige klima, smukke strande, og varierede landskaber, der spænder fra bjergkæder til frodige dale og ørkenlignende områder. Det er et populært turistmål med pulserende feriesteder som Playa del Inglés og kulturelle seværdigheder som Las Palmas. Øen tilbyder også et væld af udendørsaktiviteter som vandreture, surfing og dykning.

 

SE det gode tilbud her
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 5. – 12. jun 2024 (7 nætter)
v/2 personer1.998,-

 

København: 12. – 19. jun 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.998,-

 

 


Hotel

Velkommen til det populære lejlighedshotel Cordial Muelle Viejo, beliggende i den charmerende fiskerby Puerto de Mogán. Dette hotel er en del af Apollo Mondo Local-familien, kendt for mange tilfredse gæster, fremragende faciliteter og en skøn beliggenhed. Her kan du bo i stilfulde, moderne og veludstyrede lejligheder, tæt på havet og strandpromenaden med restauranter, caféer og butikker.

Cordial Muelle Viejo har en fantastisk beliggenhed i Puerto de Mogán. Fra din solstol ved poolen kan du nyde synet af havet, der bruser ind over den smukke stenstrand lige nedenfor hotellet. En kort gåtur fører dig til byens hyggelige restauranter og butikker.

Hotellet har et elegant poolområde med en imponerende udsigt over havet. Poolen er opvarmet til mindst 22 grader, men temperaturen kan være lavere om morgenen, om aftenen og i dårligt vejr. Poolområdet er udstyret med lækre solterrasser med solstole, parasoller, loungemøbler og balinesiske solsenge. På hotellets tag finder du yderligere en solterrasse med solstole og parasoller. Poolhåndklæder er inkluderet og kan skiftes mod betaling.

Receptionen er åben i dagtimerne. Ved ankomst og afrejse standser bussen ca. 350 meter fra hotellet, afhængig af trafikken i området, og bagagen transporteres ikke. Udendørs parkering er tilgængelig mod betaling, mens parkering i garage er gratis.

 

SE det gode tilbud her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Gran Canaria:

FRA København: 5. – 12. juni 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Gran Canaria: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365