Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Lesbos for kun 1.398,-


Last minute: 1 uge på Lesbos for kun 1.398,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Apollo og Bravo Tours viser den samlede pris for alle rejsende.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 2. – 9. jun 24 (7 nætter)
Pris1.398,-

 

Billund: 2. – 9. jun 24 (7 nætter)
Pris1.399,-


Hotel – Fra København

 

Lejlighedshotellet Sea Sun er designet som en lille landsby med flere bygninger, alle i gåafstand fra poolen, stranden og centrum af Agios Isidoros. Hotellet har et poolområde med solstole og parasoller, samt en poolbar, der serverer enkle måltider i løbet af dagen og også fungerer som reception. Der er wifi i fællesområderne, og hotelområdet har trapper. Transferbussen stopper cirka 500 meter fra hotellet ved ankomst og afrejse. Afstanden til byen Agios Isidoros er omkring 900 meter, og der er 3,5 kilometer til Plomari.

Fra København

 


Hotel – Fra Billund

POPULÆRE LEJLIGHEDER TÆT PÅ STRAND OG BY

Midt i Anaxos og i kort afstand til stranden ligger det hyggelige hotel Cristinas Garden. Her finder du kort sagt de perfekte omgivelser og en skøn familieejet atmosfære, hvor du med garanti vil føle dig hjemme fra første sekund.

I den store have, der er fyldt med flotte blomster, ligger det dejlige poolområde med både solstole og parasoller. Vil du hellere til stranden, når du den let til fods – det samme gælder den hyggelige by Anaxos, hvor der er et fint udvalg af både caféer og restauranter.

Du kan også nyde måltider i hotellets egen restaurant, Cristinas Garden, som serverer en lækker morgenmadsbuffet og a la carte frokost og aftensmad. Ønsker du selv at lave din mad eller købe forfriskninger ligger der et minimarked ca. 300 m fra hotellet.

Det er ikke uden grund, at mange danskere igennem årene har nydt en fantastisk ferie på Christinas Garden. Det vidner netop om den gode kvalitet og de mange gode oplevelser, som rigtig mange danskere har haft – det får dem til at besøge stedet igen og igen.

Fra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo og Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Lesbos:

 

FRA København: 2. – 9. jun 2024

FRA Billund: 2. – 9. jun 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Lesbos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365