Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Baskerlandet for kun 2.734,-


8 dage i Baskerlandet for kun 2.734,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet spa-hotel!

En rejse til Baskerlandet giver dig alle muligheder for en skøn ferie. Området i det nordlige Spanien lokker med dejlige strande og hyggelige landsbyer og et klima, som giver mange måneders sommerligt vejr.
Bilbao har en livlig og spændende bykerne med brede boulevarder med smuk arkitektur, grønne oaser og et væld af gode, billige restauranter og barer.
Når du rejser til Bilbao er det selvfølgelig et must at besøge det verdensberømte Guggenheim museum, men byen byder også på mange andre seværdigheder, der er mindst lige så interessante, deriblandt markedshallen La Ribera.

SE DET GODE TILBUD HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 27. jun – 4. jul 24 (7 NÆTTER)
HOTEL1.894,-
FLY840,-
I ALT2.734,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.788,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.894,- per person.

 


Hotel

´

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Hotel Aisia Aduana, der er et lækkert spahotel der ligger i Orduna lidt syd for Bilbao. Hotellet modtager gode anmeldelser fra de tidligere gæster.

Se mere til hotellet her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA KØBENHAVN: 27. jun – 4. jul 24

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365