Vi finder de bedste rejsetilbud

Minicruise med Oslobåden for kun 283,-


Minicruise med Oslobåden for kun 283,- per person inkl. indvendig kahyt samt 200,- værdikupon per person til fri brug om bord!

Norges største by ligger i bunden af den smukke Oslofjord. Byen har natur og fjeld lige uden for døren og det er oplagt at tage på vandre- og sejlture om sommeren og skiløb om vinteren. Byen er en spændende blanding af gammelt og nyt med den gamle bydels gader og pladser med omfattende grøn bevoksning som en kontrast til dristige nye byggeprojekter tegnet af førende internationale arkitekter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Tilbuddet gælder til og med den 20. maj og seneste afrejse er den 30. juni 2024.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Cruise: 16. – 18. jun 23 (2 NÆTTER)
CRUISE283,-
I ALT283,-Pris pr. person ved 4 personer
Bemærk: Cruiset kan bestilles på DFDS. Vi har taget udgangspunkt i en indvendig kahyt, der koster 565,- for 2 voksne, hvilket svarer til 283,- per person. Heraf er 200,- per person dog til fri brug ombord på Olsobåden.


CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i en indvendig kahyt på et 2 dages minicruise fra København til Oslo. Ved bestilling betales 565,- (283,- per person), hvoraf de 400,- (200,- per person) dog bliver sat ind på nøglekortet til fri afbenytning ombord.

Tag et MiniCruise med DFDS A/S til Norge og oplev Oslo. Undervejs kan I nyde afslapning, frisk havluft, og hinandens selskab. Om bord kan I vælge mellem flere restauranter, vinbar, café, pool, jacuzzi, sauna, toldfri shopping og natklub.

Ved ankomst til Oslo har I fem timer til at udforske byen, besøge Edvard Munch-museet, spise lækker mad, se Holmenkollen eller tage en afslappende gåtur i hovedstaden. Dette MiniCruise er en perfekt miniferie væk fra det hele.

Tilbuddet gælder til og med den 20. maj og seneste afrejse er den 30. juni 2024.

SE MERE HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365