Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Symi for kun 2.906,-


1 uge på Symi for kun 2.906,- inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Symi er kendt som den smukkeste blandt De Dodekanesiske Øer. Med sin overskuelige størrelse byder Symi på en skøn og afslappende ferie i rolige omgivelser, og øens mange små vige og bugter giver gode bademuligheder. Ovenfor havnen klatrer de pastelfarvede huse i nyklassisk stil op over bjergsiderne og udgør på alle tider af døgnet et betagende syn.

SE det gode tilbud til Symi HER:
Fra_BillundFra København
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Der er mange rejser at vælge mellem. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 23. – 30. jun 24 (7 nætter)
Pris2.906,-

 

København: 2. – 9. jun 24 (7 nætter)
Pris3.963,-

 


Hotel

På Hotel Nireus kan du opleve den autentiske charme ved at bo lige ved havnepromenaden i Symi by, hvor de pastelfarvede huse malerisk klatrer op ad bjergskråningerne. Beliggenheden tilbyder en bekvem gåafstand til stranden, lokale taverner og shoppingmuligheder. Hvis du ønsker det lille ekstra, kan du vælge et værelse med en fortryllende havudsigt!

Hotel Nireus er en perle langs havnepromenaden i Symi by, der byder på en fin og intim atmosfære. Med et værelse med havudsigt kan du fuldt ud nyde synet af små fiskerbåde, det pulserende liv på de hyggelige taverner og det græske flag, der stolt vajer i vinden. Faciliteter inkluderer en restaurant med begrænsede åbningstider og en bar/snackbar samt opholdsrum med tv. Wifi er tilgængeligt på fællesområderne, og der er kun ca. 500 meter til en smuk stenstrand. Hotellet ligger også i nærheden af restauranter, barer og butikker i centrum. Vores lokale samarbejdspartner vil være til rådighed for at hjælpe dig med at finde vej til hotellet efter din ankomst til havnen i Symi.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Symi:

 

FRA Billund: 23. – 30. jun 24

 

FRA København: 2. – 9. jun 24


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Symi. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365