Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Hammamet med halvpension for kun 2.674,-


1 uge i Hammamet for kun 2.674,- per person inkl. fly og lækkert 4.5-stjernet hotel med flere pools samt halvpension med morgenmad og aftensmad!

Hammamet er en populær kystby i Tunesien, kendt for sine smukke strande, gamle bydel og luksuriøse ferieresorts. Besøgende kan nyde sol og strand, udforske den charmerende gamle bydel og forkæle sig selv med wellnessbehandlinger. Det er en fantastisk destination for både afslapning og kulturelle oplevelser ved Middelhavet.

 

SE det gode tilbud HER:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 15. – 22. jun 24
v/2 personer2.674,-


Hotel

 

 

The Sindbad er et luksuriøst 4.5 stjernet hotel med fire pools heraf en infinity-pool, en børnepool og en indendørs pool.

I halvpension indgår morgenmadsbuffet og middag i restauranten Sheherazade – middagen serveres fra buffet tre gange om ugen, de resterende aftener bestilles middagen fra en à la carte-menu. Hotellets à la carte-restaurant serverer internationale og nordafrikanske retter. Djinn Bar serverer drinks og lette måltider ved poolen i løbet af dagen og er åben for en drink om aftenen.

Strandbaren har en dejlig og skyggefuld udendørs terrasse, og her kan du nyde en frisk salat eller noget frisk grillet fra havet, åben fra tidlig morgen til sent. Les Voilers ligger direkte på stranden og har en flot udsigt over Middelhavet og har åbent fra frokost til solnedgang og her kan du spise fiske- og skaldyrsretter, pasta, grill, tunesiske specialiteter og lette frokostretter. Hvis du elsker thailandsk mad, er der restauranten Manora, som serverer det bedste fra det thailandske køkken til middag. Der er også flere barer, fx en poolbar og Pub 19.

Hotellets spa har sauna, dampbad, hammam, jacuzzi og forskellige spabehandlinger, alt sammen mod betaling. Der er også et fitnessrum og en indendørs pool.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Hammamet:

FRA københavn: 15. – 22. jun 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Hammamet: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365