Vi finder de bedste rejsetilbud

9 dage på Brač for kun 2.336,-


9 dage på smukke Brač i Kroatien for kun 2.336,- per person inkl. fly og stilfuldt 4-stjernet hotel direkte ved stranden!

Nær Split ligger øen Brač, der er den tredjestørste ø i den kroatiske skærgård og en af landets smukkeste øer. Her finder du både vidunderlig natur, dejlige strande, stemningsfulde restauranter samt masser af aktiviteter og oplevelser.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 10. – 18. jun 2024
HOTEL2.336,-
FLY608,-
I ALT2.944,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.672,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.336,- per person.

 


Hotel

Sentido Waterman Resort i Supetar på øen Brac er et fredeligt feriekompleks med en dejlig sydlandsk stemning, som ligger direkte ved stranden og er omgivet af en frodig vegetation. Det består af 12 bygninger med moderne og stilfuldt indrettede værelser. Værelserne er holdt i pastelfarver, hvilket skaber en afslappet atmosfære, og har elegant sengelinned. De omfatter egen balkon med havemøbler, elektrisk brandalarm og mørklægningsgardiner. De sofistikerede restauranter og barer i nærheden serverer lokale og internationale specialiteter.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Split/Brac.

FRA københavn: 10. – 18. jun 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Brac: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Brač


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Du kan tage bus (37,5,- per person) eller taxa (300,-) fra lufthavnen til havnen i Split. Herfra sejler færgen til Supetar på Brac 9-14 gange dagligt. Det er en tur på 50 min., der koster 33,- per person. Fra Supetar til Bol kan du enten tage bussen, hvor turen tager ca. 1 time og koster ca. 55,- per person eller taxa, hvor turen tager ca. 40 min. og koster ca. 400,-.

Lej evt. en bil fra lufthavnen i Split. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365