Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Sardinien for kun 1.106,-


5 dage på Sardinien for kun 1.106,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool!

Sardinien er Italiens andenstørste ø og byder på utallige herligheder. Her finder du både charmerende landsbyer, hvor pastelfarvede huse læner sig op ad hinanden, hvide sandstrande, små bugter og et smukt varierende landskab. Maden på øen tilberedes efter lokaldyrkede råvarer, og lokale traditioner. Duftende skaldyrspasta, oste, pølser og hjemmebagt brød er en del af øens madkultur. Vil du opleve så meget som muligt af øen, er det oplagt, at du lejer en bil eller cykel.

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: Lad søgningen på fly og hotel blive helt færdig. Husk at vælge laveste pris på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 9. – 13. jun 2024
HOTEL818,-
FLY288,-
I ALT1.106,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.636,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 818,- pr person.

København: 8. – 12. jun 2024
HOTEL844,-
FLY479,-
I ALT1.323,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.688,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 844,- pr person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Santa Maria Resort, der er en ny ejendom, der ligger i landlige omgivelser blot 2 km fra Orosei og Middelhavet.

Der tilbydes moderne sardisk indretning og en stor swimmingpool i frodige omgivelser. Resort Santa Maria tilbyder desuden flotte værelser med pastelfarver og bjælkeloft. Samtlige værelser har aircondition, satellit-tv, gratis WiFi og en minibar.

Morgenmaden serveres som buffet, og der er en à la carte-restaurant på stedet. Man kan desuden bestille tid i hotellets wellness-faciliteter, som omfatter et fitnesscenter, spabad og brusere med hydroterapi.

Der tilbydes også forskellige massage- og skønhedsbehandlinger. Personalet kan arrangere forskellige fritidsaktiviteter, herunder ride- og vandreture samt mad- og vinture. Der tilbydes også guidede udflugter på firehjulede ATV-motorcykler samt cykel- og scooterudlejning.

 

SE MERE HER:
Fra KøbenhavnFra Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

 

Vi har fundet billige flybilletter fra Billund og København til Sardinien:

FRA Billund: 9. – 13. jun 2024

 

FRA københavn 8. – 12. jun 2024


Billeje

 

Lej en bil og oplev Sardinien på egen hånd. Find tilbud på billeje her:

FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til udlandet. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365