Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Gran Canaria for kun 2.474,-


1 uge på Gran Canaria for kun 2.474,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Gran Canaria er den 3. største af de kanariske øer og er kendt for sit behagelige klima, smukke strande, og varierede landskaber, der spænder fra bjergkæder til frodige dale og ørkenlignende områder. Det er et populært turistmål med pulserende feriesteder som Playa del Inglés og kulturelle seværdigheder som Las Palmas. Øen tilbyder også et væld af udendørsaktiviteter som vandreture, surfing og dykning.

 

SE det gode tilbud her
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 29. maj – 5. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.474,-

 


Hotel

Lufesa er et populært lejlighedshotel med en central beliggenhed i Puerto Rico. Hotellet har en pool, og stranden Playa de Puerto Rico ligger kun en kort gåtur væk. Lejlighederne er ideelle til selvforplejning, og du kan købe friskbagt brød fra bageren lige på den anden side af gaden og nyde morgenmaden på terrassen.

Hotellet byder på et lille poolområde med en pool, et separat børnebassin, solstole og parasoller. På solterrassen findes også en poolbar, der serverer enklere retter i løbet af dagen. Solstole, parasoller og poolhåndklæder er tilgængelige for gæsterne.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Lufesa er et centralt beliggende hotel i Puerto Rico, uden trapper, men støj fra det offentlige liv, nærliggende barer og gennemkørende trafik kan være forstyrrende. Der opføres også et nyt butikscenter i nærheden, hvilket kan medføre støjgener fra byggeriet.

 

SE det gode tilbud her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Gran Canaria:

FRA København: 29. MAj – 5. juli 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Gran Canaria: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365