Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Mallorca for kun 2.516,-


5 dage på Mallorca for kun 2.516,- per person inkl. fly og 5-stjernet luksushotel med stort wellnesscenter, pool, morgenmad og fantastisk udsigt over Middelhavet!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

SE det gode tilbud HER:
Fra_Billund
Fra_Aarhus
København


Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 21. – 25. jun 2024
HOTEL2.280,-
FLY236,-
I ALT2.516,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.560,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.280,- per person.

 

Aarhus: 13. – 17. jun 2024
HOTEL2.280,-
FLY355,-
I ALT2.635,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.560,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.280,- per person.

 

københavn: 12. – 16. jun 2024
HOTEL2.280,-
FLY482,-
I ALT2.762,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.560,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.280,- per person.

 


Hotel

Dette 5-stjernede hotel ligger ved Son Moll-stranden i Cala Ratjada, kun få minutter fra Cala Ratjadas centrum og fiskerihavn. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt over Middelhavet.

Hotellet har et stort wellness-center Club Dulce Vida der bl.a. byder på indendørs og udendørs swimmingpools, et fitnesscenter og tyrkisk dampbad. Der findes også en massage- og skønhedssalon.

Samtlige værelser og suiter på Serrano har egen balkon, digitalt satellit-tv og eget marmorbadeværelse med badekåbe og hårtørrer.

Gæsterne kan nyde et udvalg af retter, som spænder fra à la carte-frokost i snackbaren ved swimmingpoolen til buffetretter med show-køkken i restauranten.

Mallorca Lufthavn ligger 79 km fra Hotel Serrano Palace Hotel.

 

SE mere HER:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aarhus

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Skyscanner har vi fundet billige flybilletter til Mallorca:

 

FRA Billund: 21. – 25. jun 2024

 

FRA København: 12. – 16. jun 2024

 

FRA Aarhus: 13. – 17. jun 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Mallorca: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er et godt bud, da det er meget billigt. Du kan finde den her:

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_BillundFra_Aarhus

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365