Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Skiathos for kun 1.798,-


1 uge på Skiathos for kun 1.798,- per person inkl. fly og 3,5-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Skiathos er en lille græsk ferieø med masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie. Den smukke natur med olivenlunde, frugt- og valnøddetræer samt mere end 60 dejlige strande har bidraget til kælenavnet “The Aegean Paradise”.

 

SE det gode tilbud til skiathos HER:
 

Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 18. – 25. maj 2024
v/2 personer1.798,-


Hotel

På Panorama Skiathos tilbyder de elegante dobbeltværelser tæt på Koukounaries-stranden. Vælger du at bo på dette hotel, kan du nyde et skønt poolområde med solstole og parasoller, samt en poolbar, der serverer forfriskende drikkevarer. Hotellet ligger blot ca. 100 meter fra Koukounaries’ lokale centrum, hvor du finder et supermarked, restauranter og flere barer.

Hotel Panorama har et dejligt poolområde, hvor du kan slappe af på solstole under parasoller. Du kan også købe poolhåndklæder her. Der er en pool-/snackbar ved poolområdet, hvor du kan få snacks og drikkevarer. Koukounaries-stranden ligger i nærheden af hotellet.

Hotellet har både en pool- og snackbar, som er åbne fra tidlig morgen til efter midnat. I hotellets restaurant kan du nyde en simpel morgenmadsbuffet samt bestille frokost og middag fra menuen.

Der er gratis wifi i fællesområderne, samt en bar og en restaurant. Du kan også benytte dig af gratis deponering i receptionen. Der er gode taxi- og busforbindelser til Skiathos by, som ligger ca. 13 km fra hotellet. Hotellet ligger omkring 100-150 meter fra et mindre centrum. Vær opmærksom på, at der er lokal trafik.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Skiathos:

FRA københavn: 18. – 25. maj 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Skiathos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365