Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Pserimos for kun 3.811,-


1 uge på Pserimos for kun 3.811,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Pserimos er en idyllisk lille græsk ø, hvor gederne græsser frit på bakkerne, og krystalklart vand omkranser de indbydende strande. I løbet af dagen ankommer både fra Kos og Kalymnos til den lokale havn, men i takt med at skumringen sænker sig, vender freden tilbage til øen. Den gyldne sandstrand ved havnen er lavvandet og perfekt for børn, og langs kysten ligger en række caféer og taverner, hvor man kan smage på lækre lokale specialiteter.
Pserimos er næsten fri for biler og veje, hvilket gør den ideel til vandreture. Du kan vandre op ad små bakker, igennem olivenlunde, forbi geder og kirker. Turen kan afsluttes med et forfriskende dyp i vandet ved en af de mange charmerende små badebugter

 

SE det gode tilbud HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 7. – 14. jun 24 (7 nætter)
v/2 personer3.811,-


Hotel

Pserimos Villas er et dejligt hotel, som ligger blot et stenkast fra den fine strand. Hotellet består af 16 små stenhuse samt et poolområde. I lejlighederne findes der alt, hvad du behøver – og udenfor venter der ro og skønhed på den lille ø Pserimos.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Pserimos:

FRA københavn: 7. – 14. jun 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Pserimos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365