Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Alonissos for kun 1.698,-


1 uge på Alonissos for kun 1.698,- per person inkl. fly og godt hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Alonissos er det perfekte valg for dig, der søger en afslappende ferie med dejlige strande og smukke omgivelser. På Alonissos er vandet krystalklart og på strandene er der ikke mange turister. Øen er oplagt til dig, der nyder en skyggefuld stund under parasollen, og til dig der søger store naturoplevelser. Efter solen er gået ned, er her et godt udvalg af barer og restauranter.

 

SE det gode tilbud HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 18. – 25. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer1.698,-


Hotel

Elena er et charmerende lejlighedshotel på kanten af Patitiri på øen Alonissos, drevet af en familie. Her er perfekt til afslapning, enten ved det indbydende poolområde eller mens du nyder den imponerende udsigt fra din balkon eller terrasse. Hotellets placering er ideel, da det er inden for gåafstand til både byens centrum, havnen og stranden.

Dette familiedrevne lejlighedshotel byder på en fredfyldt og venlig atmosfære, hvor ejerne lægger stor vægt på at gøre dit ophold både komfortabelt og mindeværdigt. Uanset om du søger en base for en vandretur, et ophold tæt på alle nødvendige faciliteter eller blot et fredeligt tilflugtssted, vil du blive modtaget med åbne arme.

Ved poolen finder du solstole og parasoller, og hvis du hellere vil til stranden, er den nærmeste blot en kort gåtur væk. Hotelområdet og omgivelserne præges af trapper og niveauforskelle. Den stenbelagte strand Roussoum Yalos er omkring 20 minutters gang fra Elena, og de sydlige strande Mikros Mourtias og Megalos Mourtias, kendt for deres krystalklare vand, ligger omkring 10 minutters kørsel væk. Disse strande har også lokale spisesteder. Cirka 650 meter fra hotellet finder du den centrale havn, hvor der tilbydes bådture til den nærliggende marine park og andre mindre tilgængelige strande. Patitiri centrum, med et udvalg af fremragende restauranter, ligger også kun 650 meter væk.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Alonissos:

FRA københavn: 18. – 25. maj 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Alonissos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365