Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Korsika for kun 2.920,-


1 uge på Korsika for kun 2.920,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool og panoramaudsigt over havet!

På den franske middelhavsø Korsika får du både mulighed for en afslappende badeferie på vidunderlige strande og en aktiv ferie med vandring- eller cykelmuligheder i bjergene omgivet af valnød-, figen- og kastanjetræer. Langs kysten finder du små hyggelige byer med smalle gader og stræder og i havnene store lystyachter fra Europas jetset.

SE deT gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 18. – 25. maj 2024 (7 NÆTTER)
HOTEL2.148,-
FLY772,-
I ALT2.920,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 4.296,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.148,- per person.

 


Korsika


Hotel

Domaine Bagia Donne er et lækkert 4-stjernet lejlighedshotel med panoramaudsigt over havet og den omkringliggende landsby.

Hotellet ligger 3 km fra bymidten i Ile Rousse og gæsterne kan vælge mellem lejligheder og villaer med egen forplejning. Både lejlighederne og villaerne har aircondition, opholdsstue, fuldt udstyret køkken samt badeværelse.

Gæsterne i lejlighederne har adgang til en fælles udendørs pool. Villaerne har egen have, pool, terrasse og grill. Der findes restauranter, barer, natklubber og supermarkeder i bymidten i Ile Rousse.

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Korsika:

københavn: 18. – 25. maj 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Korsika: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365