Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Cypern for kun 1.518,-


5 dage på Cypern for kun 1.518,- per person inkl. fly og lejlighedshotel med pool!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling

Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 21. – 25. maj 2024
HOTEL517,-
FLY1.001,-
I ALT1.518,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.033,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 517,- per person.

HOTEL

Vi har taget udgangspunkt i Mandalena Hotel Apartments, der ligger 1 km fra Protaras’ centrum og har swimmingpool og tennisbane. Samtlige lejligheder på hotellet har egen balkon med udsigt over haven og Middelhavet. De har alle tekøkken med køleskab og kogeplader. Der er desuden spiseplads og opholdsområde med tv.

Hotellets restaurant serverer cypriotiske og internationale retter. Gæsterne kan nyde drinks og kaffe i poolbaren, hvor der også serveres morgenmad.

Der er masser af vandsportsfaciliteter i Pernera og Protaras. Naturparken Cape Greco ligger 5 minutters kørsel derfra, og den livlige Agia Napa ligger 10 minutters kørsel derfra.

Der tilbydes gratis privat parkering på hotellet.

Se mere til hotellet her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Cypern.

FRA københavn: 21. – 25. maj 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Cypern: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

Se mere her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365