Vi finder de bedste rejsetilbud

Flash sale: Weekend i Helsingborg for kun 481,-


Weekend i Helsingborg for kun 475,- per person inkl. flot 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Reservér ophold med en rabat på 35-50% under Elite hotels Flash sale. Du opnår større rabatter ved at booke flere nætter og optjener du dobbelt point på hele dit ophold. Skal bookes senest den 29. april kl. 23.59.

Helsingborgs hyggelige handelsgader byder på noget for enhver smag. Her finder du både de større kendte mærker, men også specialbutikkerne med unikavarer og alt i tøj, indretning og design. I centrum findes over 200 butikker og masser af hyggelige caféer og spisesteder.

Hvis du vil shoppe mere, så tag bussen eller bilen ud til det store shoppingcenter Väla Centrum der er Sydsveriges største indkøbscenter. Her finder du shoping i verdensklasse med internationale kæder og trendy lokale butikker.

Se det gode tilbud her

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Priserne er i SEK. 1 SEK = 0,64 DKK. Den samlede pris for opholdet er 1.501,- SEK (962,- DKK) for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 481,- DKK per person.

Elite hotels flash sale med 35-50 % rabat skal bestilles senest den 29. april kl. 23.59. Der er mere end 40 hoteller at vælge mellem i flash sale. Se dem alle her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Elite Hotel Mollberg, der modtager fremragende bedømmelser af de tidligere gæster og inkluderer morgenmad, byder på flotte værelser samt central beliggenhed i Helsingborg.

Der er mange datoer at vælge mellem, men vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 22. – 24. juni. Den samlede pris for opholdet er 1.501,- SEK (962,- DKK) for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 481,- DKK per person.

Elite Hotel Mollberg er placeret på Stortorget i Helsingborg og tilbyder en helt særlig oplevelse. – Bo i en historisk bygning med rødder tilbage til det 14. århundrede, omdannet til et moderne hotel med unikt præg, charme og individuelt indrettede værelser. Nyd en pause hos Paolo’s eller besøg vores restaurant At Mollberg. Oplev atmosfæren, nyd vores udendørs siddepladser, tag en pause hos italienske Paolo’s, forkæl dig selv med mad og drikke på den smukke restaurant At Mollberg og oplev et unikt udvalg af øl og spiritus på The Bishops Arms.

 

SE MERE HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Reservér ophold med en rabat på 35-50% under Elite hotels Flash sale. Du opnår større rabatter ved at booke flere nætter og optjener du dobbelt point på hele dit ophold. Skal bookes senest den 29. april kl. 23.59.

Gå ikke glip af årets mest spændende tilbud hos Elite hotels! Book dit næste ophold hos Elite Hotels til en uovertruffen pris under Elite hotels flash sale, der løber indtil 29. april. Som medlem får du 35-50% rabat på deres eksklusive hoteller over hele Sverige, når du booker mindst to på hinanden følgende nætter i perioden 20. juni til 18. august 2024. Jo flere nætter du booker, desto større bliver din rabat.

Indloger dig på et af deres centralt placerede hoteller og oplev en sommer i nye omgivelser. Nyd en generøs morgenbuffet hver morgen, som forbereder dig til en perfekt dag. Gratis WiFi er inkluderet under hele dit ophold.

 • 35% rabat ved booking af 2 på hinanden følgende nætter fra mandag til lørdag
 • 40% rabat ved booking af 3 på hinanden følgende nætter fra mandag til lørdag
 • Op til 50% rabat på søndage og den 20.-22. juni, når der bookes en yderligere nat
 • Dobbelt point for medlemmer af Elite Hotels Rewards. Bemærk, at ekstrapoint i denne kampagne kun er gyldige i et år.
 • Morgenmad og WiFi er inkluderet.

VILKÅR

 • Gælder ved ophold på mindst 2 på hinanden følgende nætter
 • Gælder i perioden 20. juni til 18. august 2024
 • Kan bookes fra kl. 09:00 den 25. april til kl. 23:59 den 29. april 2024
 • Betaling ved hotellet
 • Kan annulleres frem til kl. 14:00 på ankomstdagen
 • Børn op til 9 år overnatter gratis i eksisterende senge. Ønskes en ekstra seng, tilføjes et gebyr på SEK 100 pr. nat. For børn mellem 10-13 år tilføjes et gebyr på SEK 100 pr. nat for en ekstra seng.
 • Startprisen refererer til den gennemsnitlige pris per nat i et dobbeltværelse
 • Tilbuddet gælder kun for nye bookinger efter tilgængelighed og kan ikke kombineres med andre tilbud
 • Gælder på Elite Hotels, By Elite, City Hotel Örebro og Hotel Bishops Arms
 • Kun bookbart for medlemmer af Elite Hotels Rewards.

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365