Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Algarvekysten for kun 947,-


5 dage på Algarvekysten for kun 947,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool!

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.

SE det gode tilbud HER:
Fra_Aarhus
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Vælg “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

aarhus: 20. – 24. maj 2024 (4 NÆTTER)
HOTEL681,-
FLY266,-
I ALT947,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.361,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 681,- per person.

 

København: 29. maj – 2. jun 2024 (4 NÆTTER)
HOTEL783,-
FLY315,-
I ALT1.098,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.566,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 783,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Balaia Sol Holiday Club, der ligger tæt på den nordlige indgang til Quinta da Balaia, 4 km fra centrum af Albufeira, og har udendørs pool og haveområder. Santa Eulalia-stranden og Oura ligger mindre end 4 km derfra. Der er gratis WiFi på fællesområderne.

Hver lejlighed har egen balkon eller terrasse med udsigt over swimmingpoolen eller haven og er indrettet med traditionelle Algarve-møbler i landlig stil. Samtlige værelser har fuldt udstyret tekøkken, satellit-tv og eget badeværelse.

Balaia Sols snackbar byder på mad og drikkevarer med en terrasse med udsigt over poolen. Der er et lille supermarked 100 meter væk, og gæsterne kan også besøge de mange restauranter, barer og natklubber i det centrale Albufeira.

Golfbaner kan findes 2 km derfra, og der er et vandland 15 km fra Balaia Sol Holiday Club. Faro Lufthavn ligger 30 minutters kørsel derfra. Der tilbydes cykel- og biludlejning, og der er gratis privat parkering på stedet.

Se mere her:
Fra_AarhusFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Skyscanner har vi fundet billige flybilletter fra Aarhus og København til Algarve:

 

Fra aarhus: 20. – 24. maj 2024

 

Fra københavn: 29. maj – 2. jun 2024

TRANSPORT

 

Billeje er meget billigt og kan bestilles her.

SE MERE HER:
Fra_AarhusFra København

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Algarvekysten. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365