Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Mallorca for kun 1.999,-


1 uge på Mallorca for kun 1.999,- per person inkl. fly og flot hotel med pool og god beliggenhed!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se tilbuddet vi har fundet her:
Fra_BillundFra KøbenhavnFra_Aalborg
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

Billund: 12. – 19. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer1.999,-

 

København: 12. – 19. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer2.603,-

 

aalborg: 11. – 18. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer2.499,-


Hotel – Billund / Aalborg

Feriefavorit på den bedste del af Alcudia-stranden – Eksklusivt med Bravo Tours

Ivory Playa er et af Bravo Tours’ mest populære hoteller, og dette er ikke uden grund. Utrolig familievenligt, men gæster i alle aldre besøger igen og igen hotellet, ikke mindst på grund af sin beliggenhed kun 50 meter fra den fantastiske sandstrand. Stranden er meget børnevenlig, og her kan du få mange timer til at gå.

I bydelen ved Playa del Muro kun ca. 500 meter fra hotellet, finder du et stort udvalg af gode restauranter, hvor du kan vælge noget for enhver smag. Her er også gode muligheder for shopping, og efterfølgende kan du nyde en kølig drink på en af områdets cafeer og bar.

Ivory Playa byder på et lækkert poolområde med to swimmingpools, børnepool, liggestole og parasoller. Den ene pool er 25 meter lang og har tre svømmebaner, som indbyder til en herlig svømmetur. Denne pool er opvarmet i ydersæsonen. Bliver du sulten i løbet af dagen, kan du købe kolde og varme snacks, is og drikkevarer med og uden alkohol i hotellets snackbar.

Skal du holde formen ved lige under ferien har Ivory Playa eget fitnessrum, og du kan også leje en tennisbane, som ligger lige over for hotellet. Hotellets animationsteam arrangerer daglige aktiviteter og underholdning om aftenen. Hotellets mindste gæster kan deltage i den internationale børneklub samt minidisco om aftenen.

Ivory Playa råder over et lækkert Spa og Wellness hvor hotellets voksne gæster har fri adgang fra kl. 11-19. Børn har fri adgang fra kl. 11-12 og kl. 16-17.

Sådan bor du
Alle lejligheder er indrettet med balkon/terrasse, spiseplads samt bad/toilet med bruser (rain shower) og hårtørrer. Der er et veludstyret tekøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, og service til lettere madlavning samt viskestykke, opvaskemiddel og opvaskesvamp. Desuden har lejlighederne aircondition (årstidsstyret), TV, Telefon, gratis WiFi, safebox(mod gebyr).

se mere her:
Fra_BillundFra_Aalborg

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel – København

Midt mellem to af Cala d’Ors hyggelige badebugter – Cala Gran og Cala Esmeralda – finder du det familievenlige lejlighedskompleks Cala d’Or Playa. Her kan du nyde ferien i lyse og indbydende lejligheder, som kan rumme op til 4 personer. Til lejlighederne hører et dejligt poolområde med en stor solterrasse, og for børnene er her en stor børnepool med sjove rutsjebaner for både helt små børn og for de lidt ældre. Der arrangeres jævnligt underholdende aktiviteter af hotellets personale, og i hotellets restaurant er der taget hensyn til de yngstes smagsløg – Børnene kommer med andre ord til at elske en ferie på Cala d’Or Playa.

For de voksne findes her både fitnesscenter og mulighed for at prøve kræfter med bueskydning. Du kan også tage et slag bordfodbold eller en runde bordtennis. Centrum af Cala d’Or med hyggelige restauranter og butikker findes i gåafstand fra hotellet – og foretrækker du fredelige aftener på hotellet, er her mulighed for at tilkøbe halvpension, som serveres i hotellets buffetrestaurant.

se mere her:

 


Fly

 

På Bravo Tours har vi fundet billige rejser fra Billund, Aalborg og København til Mallorca:

 

FRA Billund: 12. – 19. maj 2024

 

FRA København: 12. – 19. maj 2024

 

FRA Aalborg: 11. – 18. maj 2024

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours og Corendon.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365