Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Peloponnes for kun 1.999,-


1 uge i Peloponnes for kun 1.999,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med adgang til pool og god beliggenhed tæt på stranden!

I Peloponnes på det græske fastland får man en autentisk græsk rejseoplevelse og muligheden for at opleve det historiske, kulturrige og naturskønne Grækenland. I Peloponnes finder man både smukke strande og dejlige strandpromenader, hyggelig shopping og fortræffelige restaurantmuligheder og små indbydende tavernaer!

Se tilbuddet til den græske riviera her:
Fra_BillundFra København
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Der er mange rejser til Grækenland at vælge mellem. Se hele udvalget igennem her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 27. maj 3. jun 2024 (7 nætter)
Pris1.999,-

 

København: 27. maj 3. jun 2024 (7 nætter)
Pris4.099,-


Hotel

God beliggenhed – perfekt til familier
Ønsker du at bo på et hotel, der er tæt på stranden, men stadig befinder sig i et hyggeligt byområde? Så er Hotel Dolfin et oplagt valg. Her kan du slappe af på en af hotellets liggestole, eller du kan begive dig ned til strande, hvor du kan bade, spille beachvolley eller blot nyde solen. Hotellet er et godt udgangspunkt, hvis du gerne vil ud at opleve byen og området i løbet af din ferie. Hotel Dolfin har sin egen restaurant og bar, der ligger kun få meter fra vandkanten, og du bor i gåafstand til Tolos hyggelige og charmerende gader.

På stranden kan du frit benytte hotellets egne liggestole og parasoller. Vil du gerne nyde en dag ved poolen, kan du benytte dig af poolområdet ved det nærliggende Hotel John & George uden ekstra beregning.

Sådan bor du
På Hotel Dolfin bor du på velindrettede dobbeltværelser med TV, telefon, safebox, køleskab, aircondition og gratis WiFi. Alle værelser har eget bad og egen balkon. Der kan bo op til tre personer på hvert værelse. Du kan vælge mellem dobbeltværelser med have-udsigt eller skrå havudsigt.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Peloponnes i maj og juni måned.

 

FRA Billund: 27. maj – 3. jun 2024

 

FRA København: 27. maj – 3. jun 2024

TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365