Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksusrejse til Kreta: 5 dage for kun 2.450,-


5 dage på Kreta for kun 2.450,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med flere pools, spa og halvpension!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

SE fly og det flotte hotel HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 21. – 25. maj 24
HOTEL1.442,-
FLY1.028,-
I ALT2.450,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.843,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer 1.442,- per person.

 


Hotel

Apollonia Beach Resort & Spa ligger på et privat strandområde i Amoudara og har 1 indendørs og 3 udendørs swimmingpools, 2 børnepools, 3 rutsjebaner, 2 tennisbaner og et wellness-center. Gæsterne kan nyde gratis trådløs internetadgang overalt og vælge mellem de 4 restauranter på stedet.
Værelserne og suiterne på Apollonia Resort & Spa har aircondition og balkon, hvoraf de fleste har sideudsigt over havet. De har smart-tv, minikøleskab og hårtørrer. Der er også toiletartikler, badekåber og tøfler.
Apollonia har blandt andet en græsk taverna og to a-la-carte-restauranter, der serverer italienske og veganske retter. Der er også en pool-snackbar, et pizzeria, en strandbar, en lobbybar og et diskotek. Apollonia tilbyder en morgenbuffet med græske produkter såsom traditionel græsk kaffe, græsk ost, oliven og salte tærter.
Gæsterne kan forkæle sig selv i resortets spa, som omfatter fitnessrum, sauna og hammam. Det tilbyder også over 50 sundheds- og skønhedsbehandlinger. Underholdningspersonalet på stedet arrangerer forskellige aktiviteter, spil og shows hele dagen. Det omkringliggende område er ideelt til vandreture og jogging.
Det generelle hospital i Heraklion ligger inden for en kort køreafstand fra ejendommen. Det arkæologiske område Knossos ligger 7 km fra Apollonia, og El Greco-museet ligger 11 km derfra. Byen Heraklion ligger 7 km derfra. Der tilbydes gratis privat parkering på stedet.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 21. – 25. maj 24

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365