Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Prag på ikonisk hotel for kun 1.626,-


3 dages forlænget weekend i Prag for kun 1.626,- per person inkl. fly og ophold i 4-stjernet hotel i det ikoniske Dancing House!

Prag er en af de mest populære byer i Europa. Byens mange smukke tårne og spir skaber en eventyrlig ramme om utallige spændende oplevelser og seværdigheder i den prisvenlige tjekkiske hovedstad.

Centralt i Prag finder du det verdensberømte Dancing House, der huser et lækkert 4-stjernet hotel. Her bor du i luksuriøse omgivelser i Prags mest ikoniske bygning.

SE det gode tilbud HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 8. – 10. jun 24 (2 NÆTTER)
HOTEL1.230,-
FLY396,-
I ALT1.626,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.460,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.230,- per person.

 

billund: 8. – 10. jun 24 (2 NÆTTER)
HOTEL1.230,-
FLY1.261,-
I ALT2.491,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.460,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.230,- per person.

 


Hotel

Det dansende hus er et arkitektonisk og prisbelønnet mesterværk centralt i Prag. Den bemærkelsesværdige bygning stod færdig i 1996 og har siden været et af Prags mest ikoniske vartegn. I bygningen ligger et 4-stjernet luksushotel, der får virkelig flotte anmeldelser af gæsterne. På toppen af Dancing House ligger en bar med tagterrasse med udsigt over Prag.

SE MERE HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet flybilletter fra København og Billund til Prag:

FRA københavn: 8. – 10. jun 24

 

FRA billund: 8. – 10. jun 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Prag: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er meget billigt i Prag.

Bestil HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se o de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365