Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Mallorca for kun 2.199,-


1 uge på Mallorca for kun 2.199,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed tæt på by og strand!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

Se tilbuddet vi har fundet her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her​.

Der er mange rejser at vælge imellem hos Bravo Tours. Se hele udbuddet igennem her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

Billund: 21. – 28. apr 24 (7 nætter)
v/2 personer2.199,-


Hotel

Hyggelige og populære lejligheder tæt ved by og strand
Leder du efter en ferie med en fantastisk beliggenhed, tæt på både by og strand, og i gode lejligheder? Så har du fundet dit næste feriested: Aquasol!
Aquasol er et hyggeligt lejlighedshotel tæt på både Son Maties-stranden og Palmanova-stranden, samt den indbydende strandpromenade i Palmanova. Ligeledes er du tæt på gode shopping- og restaurantmuligheder, som ligger i kort gåafstand fra hotellet. Aquasol har eget minimarked, spillerum og poolbord.

Hotellets centrale samlingspunkt er uden tvivl poolområdet med stor swimmingpool, børnepool og de store flotte palmer samt liggestole og parasoller til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Det er muligt at købe leje pool-håndklæder fra 6-18 €. Du kan købe kolde og varme retter i løbet af dagen fra snackbaren, som kan nydes på terrassen.

Aquasol er dejligt hotel til dig, der gerne vil være tæt på det hele.

se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Bravo Tours har vi fundet billige rejser fra Billund til Mallorca:

 

FRA Billund: 21. – 28. apr 2024

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365