Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Bremen for kun 699,-


3 dages forlænget weekend i Bremen for kun 699,- per person inkl. 4-stjernet hotel med morgenmad!

Kun få timers kørsel fra Danmark ligger en af Tysklands hyggeligste og smukkeste byer. Bremens historie går mere end 1200 år tilbage, og når du bevæger dig rundt i byens gamle kvarterer med de smalle middelaldergyder og de fredede smukke huse, føles det som om at træde direkte tilbage i tiden.
Bremen er kendt for sine mange butikker, restauranter og ølstuer, der giver byen et livligt præg, så du kan roligt glæde dig til kulturelle oplevelser, gode shoppingmuligheder og gastronomi i særklasse, år du besøger Bremen.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.398,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 699,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Bremen


Hotel

 

Det 4-stjernede INNSiDE by Meliá Bremen i Bremen har en rolig beliggenhed ved Weser-floden, en kort gåtur fra butikscentret Waterfront.

Hotellets spa omfatter sauna samt fitness-udstyr og er gratis for gæsterne. De moderne værelser på Innside by Meliá Bremen har et lyst interiør samt skrivebord og hårtørrer. Hotellet serverer dagligt  morgenbuffet, der om sommeren kan nydes på den rummelige terrasse med flodudsigt.

Der er et sporvognsstoppested lige uden for Innside by Meliá Bremen. Bremens centrum ligger blot 15 minutter derfra med offentlig transport.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

De fleste tager turen til Bremen i bil.

Du kan dog også tage både med bus Bus eller  Tog


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365