Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksusrejse til Kreta: 7 dage for kun 2.547,-


7 dage på Kreta for kun 2.547,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med pool, spa, fantastisk udsigt og morgenmad!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

SE fly og det flotte hotel HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 12. – 18. maj 24
HOTEL1.445,-
FLY1.102,-
I ALT2.547,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.890,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer 1.445,- per person.

 


Hotel

5-stjernede Royal Heights ligger på en 240.000 m² stor grund med swimmingpools og spa. Hotellet tilbyder elegante værelser med verandaer og villaer med private pools. Samtlige indkvarteringer på Royal Heights Resort har moderne møbler og er veludstyrede med stilfuldt køkken, køleskab og mikrobølgeovn. Ferieboligerne har desuden aircondition og opholdsområde med satellit-tv. Villaerne har en smuk have med havemøbler.

Wellness-faciliteterne omfatter hotellets spa med tyrkisk bad og sauna, samt et fuldt udstyret fitnesscenter.

Der er desuden et spillelokale og en legeplads for børn. Der tilbydes gratis wi-fi overalt på hotellet.

Strandene i Malia ligger blot 2 minutters kørsel derfra, og Heraklion Internationale Lufthavn ligger 20 minutters kørsel derfra.

Hotellet får fremragende bedømmelser af de tidligere gæster.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 12. – 18. maj 24

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365