Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Herceg-Novi for kun 5.747,-


2 uger i Herceg-Novi for kun 5.747,- pr. person inkl. fly og 4-stjernet wellnesshotel med morgenmad, pool på tagterrassen og beliggenhed lige ved stranden!

Den charmerende middelalderby Herceg-Novi ligger ved udmundingen af Kotorbugten i Montenegro, tæt ved grænsen til Kroatien. Byen ligger i frodige og bjergrige omgivelser, og overalt i byen kan du nyde den betagende udsigt over Kotorbugten, som siges at være blandt verdens smukkeste bugter. Går du en tur gennem de smalle brostensbelagte gader, er det som at bevæge sig gennem en anden tidsalder. Gaderne er præget af smukke kalkstenshuse med grønne skodder, og på de hyggelige pladser mødes du af smukke kirker og fortovscaféer. Kontorbugten indbyder til en afkølende dukker, og flere steder langs Herceg-Novis kyst findes der flere badeplatforme, hvor du kan bade eller lægge dig på en solseng og nyde varmen og den smukke udsigt.

 

Se det gode tilbud her:

Bemærk at der er flere tilgængelige datoer og priser.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 4. – 18. apr 2024 (14 nætter)
Pris5.747,-

Hotel

 

Hotel ACD Wellness & Spa er et lyst og moderne hotel beliggende i Herceg-Novi-bydelen Meljine. På Hotel ACD Wellness & Spa bor du i pæne værelser, som kan rumme op til 4 personer. Hotellet har en dejlig tagterrasse med en lille swimmingpool og en tagbar med en fortryllende udsigt over den smukke Kotorbugt. I hotellets indbydende spacenter kan du lade dig forkæle med lækre behandlinger (mod betaling) og afslapning i sauna eller jacuzzi. For de aktive tilbyder hotellet desuden et fitnessrum. Den nærmeste strand ligger få minutters gang fra hotellet, og her kan du nyde solen og den smukke udsigt over bugten. Det historiske gamle centrum af Herceg-Novi ligger ca. 3 kilometer væk, og den korte tur kan nemt tilbagelægges med den lokale bus, som holder tæt ved hotellet. På Hotel ACD Wellness & Spa er opholdet inklusiv morgenmad, og du har desuden mulighed for at tilkøbe halvpension.
Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 4. – 18. apr 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE MERE HER:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Herceg-Novi. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365