Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Hua Hin for kun 7.844,-


2 uger i Hua Hin for kun 7.844,- per person inkl. direkte fly til Bangkok og moderne 3,5-stjernet hotel med morgenmad, pool og super beliggenhed lige ved stranden!

Kun få timers kørsel fra Bangkok ligger danskernes foretrukne feriemål i Thailand. Hua Hin byder på dejlige sandstrande, gode oplevelsesmuligheder og en autentisk thailandsk charme. Hua Hin er derfor velegnet for alle, både børnefamilier og par.

 

Se det gode tilbud her:
Fra KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

*Flyet fra Billund og Aalborg er med 1 stop. HUSK, at Bravo Tours viser den samlede pris for 2 personer.


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 2. – 17. dec 24 (14 nætter)
Pris per person7.844,-

 

BILLUND: 3. – 18. dec 24 (14 nætter)
Pris per person10.950,-

 

Aalborg: 3. – 18. dec 24 (14 nætter)
Pris per person10.954,-

 


Hotel

Hyggeligt strandhotel med skøn have

Centara Life Cha-Am Beach Resort Hua Hin er renoveret i 2020 og ligger lige ved stranden ud til den Thailandske bugt. Hotellet ligger nord for Hua Hin på et privat strandafsnit, og er det perfekte valg, hvis du ønsker en afslappende ferie i rolige, autentiske omgivelser.

På hotellet får du moderne, renoverede faciliteter, som ligger rammerne for den perfekte ferie, ligegyldigt om du rejser som familie, par eller alene. Hotellets dejlige pool-område er samlingspunktet, og det ligger ned mod havet med en smuk udsigt over bugten. Slap af på en af de mange liggestole rundt om poolen eller snup en forfriskende dukkert – det er da ferie! Du kan også let gå til havet eller nyde en kølig drink i pool- eller strandbaren.

Hotellet har også et spacenter, CENSE by Spa Cenvaree, hvor der er plads til masser af selvforkælelse med massage, kropsbehandling og wellness. Ønsker du at passe din træning, klarer du det let i hotellets CENFIT Fitness Centre med forskellige træningsfaciliteter (kun for gæster over 16 år).

Det er også let at forkæle sig selv med både god mad og drikke på hotellet. Nede ved stranden serverer Sands Restauranten friskfanget seafood fra Siam Bugten.

Rejser du med børn, er der en dejlig børnepool, samt et tårn med vandrutsjebane. Der er også en international børneklub, Nemo Kids Club.

Hotellet er et oplagt valg, hvis du ønsker en dejlig og hyggelig ferie med moderne faciliteter og autentisk atmosfære.

Sådan bor du på Centara Life Cha-Am Beach Resort Hua Hin
På Centra By Centara Cha-am Beach bor du i fine værelser, som alle er indrettet med tv, telefon, gratis WiFi, te- & kaffefacilitter, minibar og safeboks.

Superior værelse: Store og skønne værelser på ca. 26 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne har eget badeværelse, som er indrettet med toilet og badekar med bruser. På værelset kan der bo op til tre personer.

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et meget godt tilbud fra København, Billund og Aalborg til Hua Hin.

Fra: København: 2. – 17. DEC 2024

 

Fra: Billund: 3. – 18. DEC 2024

 

Fra: Aalborg: 3. – 18. DEC 2024

MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365