Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold i Weissenhäuser Strand for kun 436,-


3 dages weekendophold i ferie- & fritidspark Weissenhäuser Strand for kun 436,- per person!

Weissenhäuser Strand er et fornøjeligt feriested med et imponerende stort og underholdende subtropisk vandland, den spændende temapark “Dschungelland” og en udendørs vandpark (åben maj-oktober, mod betaling), samt en række sjove aktiviteter for hele familien. Om sommeren er den lange, fine sandstrand ideel til svømning.

Glæd dig til at udforske Tysklands største vandland for både børn og voksne med en række spændende og sjove attraktioner. Prøv f.eks. den 75 meter lange turbo-rutsjebane, som er den hurtigste i Tyskland. Oplev også den 156 meter lange super-rutsjebane med special effects, og måske tør du endda udfordre den 214 meter lange dækrutsjebane, som er den eneste af sin slags i Nordtyskland.

Temaparken Dschungelland tager dig direkte ind i en verden af jungle-magi, eksotiske skabninger og uforglemmelige oplevelser. Parken, der er bygget i flere etager, har overraskelser, du ikke troede eksisterede. Her er der klatrevulkaner, trampoliner, tunneller, forbudte templer med labyrinter og endda en jordskælvssimulator. Udforsk klatrevæggen, prøv at vaske guld og nyd en interaktiv 4D-biografoplevelse. Kig ind i akvarierne og de mere end 40 terrarier med klippegrotter, der er beskyttet bag sikkert glas (med slanger, edderkopper, krokodiller, leguaner, dværghugorme og meget mere).

På stedet finder du også en restaurant, der serverer lækre steaks, pastaretter og pizzaer med overraskelser.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 872,- for 2 personer i en studiolejlighed hvilket svarer 436,- per person. Husk at vælge “Vores Laveste Pris” på Trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Der kan være mindre forskelle i prisen på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i weekenden den 15. – 17.3, men der er flere alternative datoer med billige priser. Vi har samlet et udpluk længere nede på siden. Der er andre datoer til billige priser på Weissenhäuser Strand. Se et udvalg her:

Der kan klikkes på datoerne
22. – 24.35. – 7.412. – 14.4

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Se mere her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 872,- for 2 personer i en studiolejlighed hvilket svarer 436,- per person. Husk at vælge “Vores Laveste Pris” på Trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.


Læs videre efter annoncen

Annonce


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365