Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Aegina for kun 2.699,-


1 uge på Aegina for kun 2.699,- per person inkl. fly og godt hotel med  morgenmad, pool og skøn beliggenhed!

Aegina er lille græsk ø, der ligger i den Saroniske bugt tæt på Athen. Øen er frugtbar med smuk natur og med en idyllisk placering i bugten. På trods af øens størrelse og blot 13.000 indbyggere, så har den meget at byde på og er et yndet udflugtsmål for Athens indbyggere. Ikke uden grund, da du her finder hyggelige tavernaer, fantastiske strande og flere kulturelle seværdigheder!

 

SE det gode tilbud HER:
Fra BillundFra København
Bemærk: Bravo Tours har mange rejser at vælge imellem til Grækenland. Se flere her:

 

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 13. – 20. maj 24 (7 nætter)
Pris2.699,-

 

København: 13. – 20. maj 24 (7 nætter)
Pris3.999,-

 


Hotel – Fra Billund

 

Perdika er et af de mest maleriske områder på øen Aegina med de karakteristiske firkantede huse, og lige her midt i de skønne omgivelser ligger Hotel Venetia placeret. Med kun 50 m. til byens lille og hyggelige havn, lander du lige i hjertet af Perdika, når du bor her.

Hotellet er indrettet i klassisk, græsk stil og har et dejligt poolområde, hvor du kan arbejde på din kulør på en af de mange solstole. Vil du hellere slappe af i skyggen, er der stillet stråtækte parasoller op i det grønne areal rundt om poolen. Er du mere til sand mellem tæerne, har du kun små 500 m. til en dejlig sandstrand, hvorfra du kan hoppe i bølgen blå.

Du indkvarteres på fint dobbeltværelse, og rejser du med børn, har hotellet også familieværelser med plads til hele familien. Opholdet er med morgenmad inkluderet.

I Perdika venter flere gode ferieoplevelser. Du må ikke gå glip af en gåtur ved byens hyggelige havn, hvor der også findes flere spisesteder, hvor du kan fylde maven med friskfanget fisk. Skal der ske lidt mere ligger øens største by, Aegina by, kun 9 km. fra hotellet. I Aegina by er der et stort udvalg af restauranter og caféer, og er du historie- eller kulturinteresseret, venter flere museer og seværdigheder på dig. Du kan også tage bussen rundt til de kulturelle udflugtsmål på øen.

Når du bestiller en rejse til Aegina, lander du i Athen Lufthavn og bliver kørt til Piræus havn på det græske fastland. Køreturen tager ca. 50 min. Herfra venter en times færgetur til Aegina by, hvorfra du transporteres til hotellet.


Hotel – Fra København

Er du på udkig efter et familievenligt hotel i Aegina by, så kan du stoppe din søgen her. Hotel Klonos Anna er et hyggeligt hotel lige ved stranden.

Hotellet er familiedrevet, og du får utrolig god service, gæstfrihed og behagelig atmosfære her. Hotellets personale gør alt, hvad de kan, for at du skal føle dig hjemme her.

I løbet af dit ophold kan du nyde de fine faciliteter, hotellet tilbyder. Der er et skønt poolområde med dejligt, bløde solstole, du kan læne dig tilbage i og nyde solens stråler. Hvis du er til saltvand, ligger der en klippestrand kun 50 m. fra hotellets matrikel.

Dit ophold er med morgenmad, og på hotellet findes en a la carte restaurant, hvor du kan nyde et dejligt måltid. I poolbaren kan du købe en kølende forfriskning, og den lette sult kan stilles i snackbaren. Hotellet er placeret i et dejligt område i Aegina by med mange gode, græske restauranter inden for rækkevidde. Byens mange kulturelle seværdigheder ligger også kun en lille gåtur væk.


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Hos Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Samos:

FRA billund: 13. – 20. maj 24

 

FRA København: 13. – 20. maj 24


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Aegina. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365