Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Playitas i Hurghada med all inclusive for kun 5.498,-


2 uger på Playitas i Hurghada med all inclusive for kun 5.498,- inkl. fly, visum og lækkert 4-stjernet hotel med rooftop-pool med havudsigt og sports inclusive med masser af træningsmuligheder på nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

 

SE TILBUDDET TIL hurghada HER:
Fra_BillundFra København

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: Apollo har et stort udvalg af sportshoteller. Se dem alle her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 21. feb – 6. mar 24 (14 nætter)
Pris5.498,-

 

København: 18. feb – 3. mar 24 (14 nætter)
Pris8.772,-


Hotel

Apollo Sports-hotel Aqua Vista – powered by Playitas tilbyder en komplet sol- og træningsferie, hvor fokus ligger på sundhed og velvære. Hotellet er udstyret med moderne træningsfaciliteter, herunder et stort fitnesscenter og nybyggede træningsområder. Du kan deltage i daglige holdtræninger, spille tennis og padeltennis eller udfordre dig selv i crossfit.

Hotellet ligger uden for Hurghada, blot 15 minutter fra lufthavnen, og tilbyder både afslapning ved poolen og en aktiv ferie med træningsmuligheder.

Powered by Playitas garanterer høj service, sportsfaciliteter, træning og sund mad. Sports Inclusive-pakken inkluderer et bredt udvalg af sport og træning uden ekstra omkostninger.

På Aqua Vista – powered by Playitas finder du et stort sportshotel med et udvalg af faciliteter som en olympisk opvarmet pool, fitnesscenter, tennisbaner, padeltennis, og crossfit. Der tilbydes også dykning og vandsport mod betaling.

Hotellets seks pools inkluderer en voksenpool på taget med havudsigt. Gæster kan også bruge faciliteterne på nabohotellerne Aqua Blu og Albatros Aqua Park. Stranden ligger kun en kort gåtur væk, og der tilbydes gratis transport. Solsenge og parasoller ved poolen og stranden er gratis med håndklædeservice til rådighed.

 

Se mere her:
Fra_BillundFra København


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Hurghada:

 

FRA BILLUND: 21. feb – 6. mar 2024

 

FRA københavn: 18. feb – 3. mar 2024

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Hurghada. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365