Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kreta med all inclusive for kun 2.799,-


1 uge på Kreta med all inclusive for kun 2.799,- inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med dejligt poolområde og god beliggenhed tæt på stranden!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se de gode tilbud her:
Fra KøbenhavnFra_Billund


Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Der er mange rejser at vælge imellem hos Bravo Tours. Se hele udbuddet igennem her:

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 19. – 26. apr 24 (7 nætter)
Pris2.799,-

 

Billund: 19. – 26. apr 24 (7 nætter)
Pris2.799,-

 


Hotel

Hyggeligt hotel i dejlige og lokale omgivelser

Velkommen til Bella Pais Hotel, et dejligt hotel beliggende i den lille ferieby Maleme på Kreta. Det elegante hotel tilbyder den perfekte blanding af traditionel, græsk charme og moderne faciliteter, som tilsammen skaber en afslappende og hyggelig ferieoplevelse.

Hotellet er placeret godt i et roligt smørhul i byen blot et par hundrede meter fra hovedgaden og med kun godt 100 meter til stranden og strandpromenaden, så det er nemt at komme til vandet, til tavernaer og butikker. Man kan også slænge sig ved det dejlige poolområde, som udgør hotellets hjerte. Her kan du slappe af i fredelige omgivelser og nyde det græske klima med en forfriskende drink i hånden fra poolbaren.

Dit ophold er med All Inclusive, hvilket sikrer en bekvem ferie, hvor du kun skal tænke på at slappe af, nyde det gode vejr på Kreta og få ladet batterierne op.

Sådan bor du
Alle værelser har balkon eller terrasse og er indrettet med køleskab, fladskærms-tv, safebox, aircondition, telefon, hårtørrer og gratis WiFi. Vælg mellem følgende værelsestyper:

1-værelses lejlighed med balkon/terrasse: ca. 25 m2. Indrettet med to enkeltsenge eller dobbeltseng. Her kan bo op til 2 personer. Du kan også få værelset med sovesofa, så er der plads til op til tre personer.

2-værelses lejlighed med balkon/terrasse: 38 m2. Indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge placeret i separat soveværelser samt to sovesofaer i opholdsrummet. Med plads til op til 4 personer.

Alle værelsestyper kan desuden bestilles på nederste etage. Nederste etage på Bella Pais er under stuetagen. Terrasserne her er roligt beliggende, nedsænkede og meget store og med kig til have og grønt område.

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_Billund


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Kreta!

 

Fra København: 19. – 26. apr 2024

 

Fra Billund: 19. – 26. apr 2024

Indtryk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365