Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage med Ultra All Inclusive i Sveti Vlas for kun 5.375,-


8 dage med Ultra All Inclusive i Sveti Vlas for kun 5.375,- per person inkl. fly og super lækkert 5-stjernet hotel med pools, vandrutsjebaner og beliggenhed tæt på stranden!

Sveti Vlas ligger lidt nord for Sunny Beach ud til Bulgariens riviera. Her finder man et andet Bulgarien, hvor alting er roligere, og ved siden af hotellerne ligger huse, der klatrer op af de grønne bjerge. Atmosfæren er rolig og afstressende, og her finder man enkle restauranter og cafeer.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: Sunweb har mange rejser at vælge imellem med All Inclusive. Herunder kan du se dem alle:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 11. – 18. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer5.375,-

 

 

Billund: 8. – 15. jun 24 (7 nætter)
v/2 personer6.878,-

 


Hotel

I den bulgarske by Sveti Vlas ligger det luksuriøse Voya Beach Resort. Uanset om du er ung eller gammel, vil du nyde dagene her! For de små feriegæster er der en børneklub, hvor morskab kommer i første række. Du kan slappe af på den dejlige sandstrand eller på liggestolene ved poolen. Herfra har du et godt udsyn til de små, der suser ned ad rutsjebanerne. Måske vil du selv prøve?
Hvis du er vild med wellness, er Voya Beach Resort det rette sted for dig; du kan forkæle dig selv i det tyrkiske dampbad, få en behandling i hammam eller slappe af i saunaen. Er du i humør til lidt mere aktivitet? Så kan du lægge vejen forbi fitnesscenteret eller tage en kamp på tennisbanen.

Ingen ferie er komplet uden god mad, og på Voya Beach Resort 4kan du være sikker på at få en kulinarisk oplevelse. På de forskellige restauranter kan du sætte tænderne i de lækreste retter og spise lige så meget, som du vil, hele dagen igennem. Ud over hovedrestauranter og -barer er der også to à la carte-restauranter, hvor du kan vælge mellem bulgarske og internationale retter. Ses vi her inden længe?

 

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra Billund og København til Sveti Vlas:

 

Fra København: 11. – 18. maj 2024

 

Fra billund: 8. – 15. jun 2024

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer eller lejebil kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365