Vi finder de bedste rejsetilbud

2 dage i Disneyland Paris og 3 dages ophold for kun 1.710,-


2 dags adgang til magiske Disneyland Paris inkl. 3 dages ophold på lækkert 4-stjernet hotel med vandland for kun 1.710,- per person ved 4 personer!

Oplev en verden, som sætter fantasien i sving, og hvor atmosfæren er vidunderlig og fortryllende hele året rundt. Føl den Disney-magi, som du kender og elsker, i de eventyrlige omgivelser omkring Torneroseslottet, attraktioner, shows, parader og restauranter. Disneyland Paris ligger kun 30 kilometer fra Paris og ca. 1 time fra Paris’ lufthavne med shuttle-bus. Der er direkte adgang fra A4-motorvejen og kun 2 minutters gang fra togstationen Marne-la-Vallée/Chessy.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 6.839,- for 2 voksne og 2 børn, hvilket er 1.710,- per person. Vi har taget udgangspunkt i den 8. – 10. marts 2024, men det er muligt at tilpasse længden, antal personer, datoer, hotellet og antal dage i Disneyland Paris!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Disneyland Paris

©Disney

Disneyland Paris, et fortryllet rige af magi og eventyr, er et sted, hvor drømme bliver til virkelighed. Denne elskede temapark, som åbnede sine porte i 1992, ligger i Marne-la-Vallée, tæt på Paris, og er den mest besøgte turistdestination i Europa. Parken er opdelt i to hovedområder: Disneyland Park og Walt Disney Studios Park.

Disneyland Park, hjertet af resortet, er en fortryllende verden, opdelt i fem ‘lande’ – Main Street, U.S.A., Frontierland, Adventureland, Fantasyland og Discoveryland. Hvert land har sin egen unikke atmosfære og tilbyder en række forlystelser, shows og attraktioner. Besøgende kan opleve den klassiske charme af Torneroses Slot, tage en spændende tur på Big Thunder Mountain, eller udforske det mystiske Pirates of the Caribbean.

Walt Disney Studios Park, åbnet i 2002, fejrer filmens magi gennem en række forlystelser, live shows og bag-kulisserne-oplevelser. Besøgende kan dykke ind i verdenen af animation og filmproduktion, udforske studier og deltage i interaktive attraktioner som Ratatouille: The Adventure og The Twilight Zone Tower of Terror.

Ud over forlystelserne byder Disneyland Paris på en bred vifte af restauranter, butikker og underholdningsmuligheder, herunder parader, sæsonbetonede festivaler og møder med Disney-figurer. Resortet inkluderer også flere hoteller, hver med sit eget tema, hvilket giver gæsterne mulighed for at forlænge deres magiske ophold.

Disneyland Paris er ikke kun en forlystelsespark, men en oase af fantasi og glæde, hvor familier og venner samles for at skabe uforglemmelige minder. Med sin kombination af tidløs charme og moderne innovation fortsætter Disneyland Paris med at fortrylle besøgende fra hele verden.


Om rejsen

Vi har fundet et super tilbud for hele familien til Disneyland Paris. Der er hele 8 forskellige hoteller at vælge imellem og vi har taget udgangspunkt i et ophold for 2 voksne og 2 børn med 2 nætter i en 2-værelses lejlighed på det 4-stjernede Center Parcs Villages Nature Paris.

Hotellet byder på flotte lejligheder, stort vandland og er beliggende 15 minutters transport fra Disneyland. Udover de 2 overnatninger følger der 2 dages adgang til Disneyland Paris, men det er muligt, at skræddersy dit ophold både i længden, antal personer, datoer, hotellet og antal dage i Disneyland Paris.

Disneyland Paris med overnatning kan skræddersyes, så det passer netop til jeres ferie!

  • Mulighed for at vælge 1 til 6 personer per værelse!
  • Mulighed for at 2-5 dages rejselængde!
  • Mulighed for rejse til midt februar 2025!
  • Mulighed for at vælge mellem 8 hoteller!
  • Mulighed for at vælge 1-4 dage i Disneyland Paris!
Se mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

Tag bil, bus, tog eller fly til Disneyland og få en uforglemmelig oplevelse! Disneyland Paris ligger kun 30 kilometer fra Paris og ca. 1 time fra Paris’ lufthavne med shuttle-bus. Der er direkte adgang fra A4-motorvejen og kun 2 minutters gang fra togstationen Marne-la-Vallée/Chessy.

Tager du fly, så har vi på Skyscanner fundet en billig rejse fra København og Billund.

København: 8. – 10. mar 2024 (2 NÆTTER)
OPHOLD1.710,-
FLY873,-
I ALT2.583,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotel og Disneyland billetter er 6.839,- for 4 personer i en 2-værelses lejlighed på 4-stjernet hotel til 4 personer, hvilket er 1.710,- per person.

 

BILLUND: 8. – 10. mar 2024 (2 NÆTTER)
OPHOLD1.710,-
FLY3.263,-
I ALT4.973,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotel og Disneyland billetter er 6.839,- for 4 personer i en 2-værelses lejlighed på 4-stjernet hotel til 4 personer, hvilket er 1.710,- per person.

 

 


indtryk

©Disney

©Disney

©Disney


Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 voksne og 2 børn i en 2-værelses lejlighed for 4 personer.

Fleksible bookinger: Du kan ændre eller annullere din booking uden gebyrer op til 7 dage før ankomst (ekskl. eventuelle forsikringsomkostninger)


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365